Guess the Wedding dress

300x250-1

Kijk alle afleveringen van "Guess the Wedding dress" op LINDA.tv. Hierin laat een aanstaande bruid haar vriendinnen en Pauline Wingelaar trouwjurken van Weddings uitkiezen. 

De aanstaande bruiden komen bij Weddings en geven hun familie, vriendinnen of kinderen het vertrouwen in handen om voor haar een trouwjurk uit te kiezen. Totaal worden 2 trouwjurken gekozen en Pauline Wingelaar kiest de derde trouwjurk uit. Spannend! Maar welke kiest de bruid en zit de juiste trouwjurk er wel tussen? 

Wildcard

En het wordt nog spannender, er is ook een wildcard. De bruid mag er namelijk ook voor kiezen om de styliste, Mirjam, van Weddings haar bruidsjurk te laten kiezen. De bruid heeft deze trouwjurk niet gezien, zij weet van te voren niet welke trouwjurk dit is, maar vertrouwt volledig op de expertise van onze styliste. Wie durft er voor de wildcard te gaan?

Jij kan ook een trouwjurk winnen!

Elke woensdag vanaf 10 oktober wordt een aflevering uitgezonden, waarin de 3 trouwjurken gepresenteerd worden. Vanaf dat moment mag jij als kijker ook raden welke van de 3 trouwjurken de bruid gaat kiezen of gaat ze voor de wildcard? Op de zondag erna kiest de bruid haar jurk en kan je direct zien of jij het juiste antwoord hebt gegeven. 

Heb je het antwoord goed? Dan maak jij ook kans op een Enzoani trouwjurk bij Weddings. Bekijk de actievoorwaarden op LINDA.tv.

Er zijn 3 aanstaande bruiden hun trouwjurk zullen uitkiezen. Op woensdag worden de jurken gepast en op de zondag zien we voor welke jurk er is gekozen. Tune in!

BEKIJK DE EERSTE AFLEVERING - ROOS

knipsel

 

BEKIJK DE EERSTE AFLEVERING - ROOS ONTHULT HAAR KEUZE

roos-onthuld-haar-keuze

 

BEKIJK DE TWEEDE AFLEVERING - JACQUELINE

afelvering-2-a

 

BEKIJK DE TWEEDE AFLEVERING - JACQUELINE ONTHULT HAAR KEUZE

screenhunter-186

 

BEKIJK DE DERDE AFLEVERING - ESMERALDA

screenhunter-203

 

BEKIJK DE DERDE AFLEVERING - ESMERALDA ONTHULT HAAR KEUZE

screenhunter-205

 

WINACTIE ENZOANI TROUWJURK

korting

Heb je niet gewonnen? Download dan hier onze 200 euro kortingsvoucher en krijg 200 euro korting!