08 april 2019

Weddings Stories: Paula en Simon

Lees hier de Weddings Story van Paula en Simon, die elkaar na 50 jaar weer opzochten. 

HET LOT VAN DE LIEFDE

Het was 1968. Nee, even verder lezen.
Toen op de kermis in Zaandam mijn vriend de verkering uitmaakte. Na ongeveer een jaar verkering. Zijn vrienden hadden hem gezegd: je moet nu nog geen verkering nemen. Geniet van het leven. En dit was volgens Simon ook de rede dat hij het uitmaakte. Daarna gingen we ieder ons eigen weg.Na korte tijd kreeg ik opnieuw verkering en trouwde met deze man. Ook mijn vroegere vriend trouwde later met een ander meisje. ik kreeg twee kinderen en Simon kreeg 1 kind. In het jaar 2000 ging hij scheiden en ging hij weer op zoek naar mij. Mijn man overleed in 2016 en ongeveer ander half jaar later ontmoette ik mijn vroegere vriend weer op Facebook. 

Paula & Simon- vroeger en nu- weddings story

Eerst had ik al een vriendschap verzoek gedaan waar hij niet op reageerde Hij wist niet dat ik het was want hij kende niet de naam van mijn man. Ook woonde ik niet meer in Haarlem. Mijn vriendin wist dat ik hem een verzoek had gestuurd en geen reactie had gehad dus heeft zij hem een berichtje gestuurd.Het eerste wat ik van Simon kreeg was een foto van ons twee tijdens onze verkering. Toen dacht ik, een man die zo’n foto heeft bewaard van een eerdere verkering, dat is heel wat. Na Facebook en telefonisch contact hebben we afgesproken in Bataviastad. Hij woonde in Emmeloord en ik was op visite bij mijn dochter in Harderwijk. Dus dit leek ons wel een goede plek om af te spreken. Alleen ik stond bij de ene ingang en Simon bij de andere. Toen mijn telefoon ging was Simon het. Hij vroeg of ik er al was want hij was bang dat ik hem nu liet zitten als straf voor bijna 50 jaar geleden. Maar dat was niet zo, ik ben niet zo haat dragend. We hebben met elkaar gesproken en het klikte direct weer. Na zijn verhaal vertelde hij dat hij me nooit was vergeten. En altijd spijt had gehad dat hij het toen op de kermis had uitgemaakt. Onze drie kinderen waren gelukkig heel erg blij voor ons en we krijgen alleen maar positieve reacties. Afgelopen Kerstmis heeft hij mij dus ten huwelijk gevraagd met een gouden roos, want vriendschapsringen hadden we al en ik zei natuurlijk: ja.

huwelijksaanzoek Paula

In oktober gaan we nu trouwen. 50 jaar later. Nadat Simon ook nog eens een nier gaat afstaan aan mijn zoon. Onze leeftijd nu: ik 67 en hij 68 jaar.

Weddings wenst Paula & Simon een hele fijne bruiloft toe!

Ga jij ook trouwen en heb jij ook een mooi verhaal voor Weddings Stories?

Stuur ons deze Weddings story toe en maak ook kans op een diamantje ter waarde van 500 euro van Christian Bauer. Lees meer over Weddings Stories en het thema!