30 september 2019

Weddings Story: Nicolette & Cees

Een aanzoek gaat nooit in een keer goed toch…? Cees zijn eerste poging viel letterlijk en figuurlijk in het water..

In juni hebben wij met 9 vrienden een zeilboot gehuurd in Griekenland (mijn tweede thuis als half Griekse). Achter mijn rug om was hier al van alles geregeld. Zo heeft Cees aan zijn beste vriend de ring mee gegeven zodat ik deze niet zou ontdekken, want Cees noemt mij ook wel Sherlock Holmes… Op Schiphol zorgde dit nog wel even voor wat stress, want de koffer waar de ring in zat moest ineens ingecheckt worden. Gelukkig stonden ze aan de andere kant bij een balie en heeft Sherlock dit allemaal niet door gehad.

We zijn begonnen in Lefkada en vanuit hier zijn we iedere morgen naar een andere haven gevaren. De derde dag zijn we met de boot voor anker gegaan in Fiskardo. Een dorpje waar veel zeilers een stop maken dus er was geen plek meer om aan te leggen aan wal. We konden hier wel voor anker gaan, maar dat betekende dat we aan de lange lijnen moesten gaan liggen. Met behulp van het rubber bootje konden we over varen naar de kant.

Wij meiden hadden bedacht om ons al eerder op te tutten en boodschappen te gaan doen om de voorraad weer aan te vullen.

Dus wij zijn boodschappen gaan doen met het plan om daarna nog wel terug te gaan naar de boot. Maar omdat we dat varen in dat rubber bootje best een gedoe vonden zijn wij maar op de kade gebleven. Zo konden wij vast opzoek gaan naar een restaurant voor die avond.


Ondertussen liep Cees ook in het dorpje rond (opzoek naar een restaurant voor ons samen), want hij had bedacht iedereen heen en weer te varen en mij als laatste over te houden zodat wij samen een moment hadden. Hij liep ons echter tegen het lijf en toen heb ik hem vriendelijk doch dringend verzocht zich aan te gaan kleden! We zouden bijna uiteten gaan met zijn allen. Lichtelijk geïrriteerd is hij terug gegaan naar de zeilboot waarbij hij nog uit de rubber boot is gevallen ook… 

De volgende dag was het tijd voor poging twee. Cees heeft de vrienden ingelicht zodat ze deze keer konden helpen. De ring lag verstopt in de hut van zijn beste vriend. Maar telkens als Cees naar binnen wilde gaan scheen ik er achteraan te gaan. Een van de meiden zag dat en heeft mij bezig gehouden met het maken foto’s. Ondertussen duurde het even voor Cees de ring vond in hun kamer dus is zij mij bezig blijven houden met het maken van foto’s in allerlei verschillende posities.

Uiteindelijk kwam Cees naar boven en die vroeg of ik even mee wilde lopen, want ik moest wat vertalen. Dus wij samen op weg en daar midden op de boulevard in het schitterende Assos ging hij op zijn knieën!! Mijn antwoord was natuurlijk JA! Nadat ik eerst , trillend op mijn benen, wel 10x heb gezegd ooh Cees. Ik was verbaasd, want we hadden het er samen al wel over gehad en nu was dat moment ineens daar; ik word zijn vrouw!Cees had die middag een tafeltje bij een restaurant gereserveerd en daar zijn we samen gaan eten. Bij terugkomst bij de zeilboot was de boot versierd met ballonnen, was er een pad gemaakt van waxinelichtjes en stond onze vrienden mee te zingen en klappen op Bruno Mars I Think I Wanna Marry You.

Die dag hadden zij al een hotelkamer voor ons geregeld waar we samen nog konden genieten van dit bijzonder moment. Op het balkon stond champagne klaar en hebben we geproost op onze geweldige vrienden en de liefde!

12 juni 2020 gaan wij trouwen!!


Dank je wel voor jullie verhaal, namens Weddings heel veel plezier met alle voorbereidingen. En vergeet niet, je krijgt 10% korting op jouw trouwjurk bij Weddings! Laat even weten wanneer je komt via info@weddings.nl.

Heb je ook een romantisch verhaal? Deel jullie Weddings Story. Promoot jouw verhaal en maak kans op een diamantje van Christian Bauer ter waarde van 500 euro! Lees hier alles over deze actie.