14 november 2019

Weddings Story: Nathalie & Jason

In mei 2018 ben ik op rondreis geweest door Amerika, Californië met mijn vriend en familie. Wij hadden een helikoptervlucht met tussenstop over de Grand Canyon geboekt (waar ik nog erg over twijfelde gezien mijn hoogtevrees).

Weddings story: Grand Canyon

Daar aangekomen vroeg mijn vriend aan mijn vader of hij een foto van ons wilde maken met onze GoPro camera. Mijn reactie was gelijk dat de telefoon mooiere foto’s maakt dan de film camera, maar niemand reageerde op mijn commentaar, waar bemoei ik me toch weer mee!? Vanwege alle zenuwen en een incomplete uitleg over hoe de GoPro werkt was mijn vader zichzelf aan het filmen in plaats van ons. Dat had ik gelukkig op tijd door.

Mijn vader draaide de al filmende camera en we gingen staan voor de foto en toen gebeurde het.. Geen foto, maar mijn vriend die met een prachtige ring op zijn knieën ging. Compleet verrast hoorde ik zijn verhaal aan en de tranen biggelde over mijn wangen. De camera hield er helaas mee op maar wat mijn antwoord was kan iedereen wel raden…

LIEVE Nathalie & Jason

Dank je wel voor jullie verhaal, namens Weddings heel veel plezier met alle voorbereidingen. En vergeet niet, je krijgt 10% korting op jouw trouwjurk bij Weddings! Laat even weten wanneer je komt via info@weddings.nl

Heb je ook een romantisch verhaal? Deel jullie Weddings Story. Promoot jouw verhaal en maak kans op een diamantje van Christian Bauer ter waarde van 500 euro! Lees hier alles over deze actie.