17 oktober 2019

Weddings Story: Marloes & Bert

Mijn naam is Marloes en dit is mijn Weddings Story van mij en Bert. Mijn partner heeft eerst achter mijn rug om mijn ouders om toestemming gevraagd, omdat hij wist hoe belangrijk dat voor mij was. Hij heeft zelf de verlovingsring uitgekozen en is in een vol restaurant op zijn knieën gegaan.

Dit werd allemaal gefilmd door iemand van het personeel. Ik heb natuurlijk volmondig ja gezegd. onze trouwdatum weten we nog niet, omdat we eerste graag willen verhuizen. Dit was mijn Weddings Story en ik ben echt zielsgelukkig.

Lieve Marloes & Bert

Dank je wel voor jullie verhaal, namens Weddings heel veel plezier met alle voorbereidingen. En vergeet niet, je krijgt 10% korting op jouw trouwjurk bij Weddings! Laat even weten wanneer je komt via info@weddings.nl

Heb je ook een romantisch verhaal? Deel jullie Weddings Story. Promoot jouw verhaal en maak kans op een diamantje van Christian Bauer ter waarde van 500 euro! Lees hier alles over deze actie.