22 oktober 2019

Weddings Story: Mariëlla & Tim

Tim en ik zijn echte middelbare school liefjes. Inmiddels zijn wij 8,5 jaar en 2 prachtige kindjes verder. Toen ik afgelopen mei een knobbel in mijn borst voelde stortte onze vertrouwde wereld een klein beetje in. Na vele onderzoeken en zenuwslopende momenten bleek dit een voorstadium van borstkanker te zijn. (Gelukkig) dacht ik, een amputatie van mijn rechterborst was de beste behandeling. Voordat deze emotionele zware ingreep ging plaats vinden, besloten wij als gezin nog even op vakantie te gaan.

Wij zijn even heerlijk met de kids naar Turkije gegaan. Tim was de hele week al nerveus, maar ik kon niet plaatsen wat er aan de hand was. Die zaterdag had hij een kleine verassing voor mij. Heel cliché foto’s maken met het gezin. Dat is schijnbaar best dramatisch met een dochter van 1 en een zoon van 3,5. Maar goed de plaatjes stonden er op. Wij kwamen aan bij het zwembad, dit bleek de laatste plek voor de foto’s te zijn. De fotograaf stond klaar en riep “daddy it’s your turn”.

Ik snapte er werkelijk waar helemaal niets van. Daar zat hij dan op 1 knie met de ring in zijn hand. “Schatje wil jij met mij trouwen?” Vroeg hij. Ik was zo in shock, ik zag dit aanzoek totaal niet aankomen. Natuurlijk zei ik ja. Het was een hele korte vraag, maar voor mij betekende die vraag op dat moment zo ontzettend veel. Hij zei daar mee hoeveel hij van mij houdt,in goede en in slechtere tijden. 1 of 2 borsten het doet er aldus Tim niet toe. Dat ik er ben voor het gezin, als moeder en als geliefde dat is pas echt belangrijk.

Ik heb vaak gezeurd om een aanzoek, omdat ik vond dat het er tijd voor was. Hij had eerlijk gezegd geen beter moment kunnen kiezen dan 6-7-19.

Lieve Mariëlla & Tim

Dank je wel voor jullie verhaal, namens Weddings heel veel plezier met alle voorbereidingen. En vergeet niet, je krijgt 10% korting op jouw trouwjurk bij Weddings! Laat even weten wanneer je komt via info@weddings.nl

Heb je ook een romantisch verhaal? Deel jullie Weddings Story. Promoot jouw verhaal en maak kans op een diamantje van Christian Bauer ter waarde van 500 euro! Lees hier alles over deze actie.