30 september 2019

Weddings Story: Kirsten & Thom

Afgelopen december zou ik samen met mijn vriend en een vriendin de halve marathon op Ameland lopen. Van tevoren had ik al iets raars zien liggen in de kledingkast, waarvan ik al dacht.. het zal toch niet. 

Nog maar 1 kilometer voor het einde zei ik nog tegen mijn vriendin, wat ik nu gister heb gezien… Waarop zij mij gelijk vertelde dat het waarschijnlijk een cadeautje voor kerst was. Zij wist immers allang wat er gaande was. Mijn vriend was al veel eerder over de finish en stond daar te wachten met zijn moeder, haar vriend, opa, tante en neefje. De omroeper wist er vanaf en speelde hier ook op in. Omdat wij zo veel langzamer waren dacht hij dat ik er misschien van af wist en was omgedraaid.

Toen we na 21,1 hele zware kilometers over de finish heeft hij me ten huwelijk gevraagd en stond er champagne klaar. Daarna zijn we met zijn allen verdiend uit eten geweest en hebben we vele wijntjes mogen nuttigen. Ameland is een heel knus eiland, iedereen kwam ons dan ook persoonlijk feliciteren. De avond mocht nog lang duren, tot we haast niet meer naar huis konden lopen

Lieve Kirsten en THOM

Dank je wel voor jullie verhaal, namens Weddings heel veel plezier met alle voorbereidingen. En vergeet niet, je krijgt 10% korting op jouw trouwjurk bij Weddings! Laat even weten wanneer je komt via info@weddings.nl.

Heb je ook een romantisch verhaal? Deel jullie Weddings Story. Promoot jouw verhaal en maak kans op een diamantje van Christian Bauer ter waarde van 500 euro! Lees hier alles over deze actie.