22 oktober 2019

Weddings Story: Julise & Fikret

Weddings story: Aanzoek van Julise en Friket

Ik ben op 4-11-2018 ten huwelijk gevraagd op een boot onder de Bosporus Brug in Istanbul. Ik en mijn verloofde zijn vanaf de middelbare school al bij elkaar. Dit is inmiddels 14 jaar. We zijn elkaars beste vriendjes en zielsverwanten. Het lijkt mij zo leuk om dit te winnen, want mijn aanzoek was al bijzonder maar dit zou de kers op de taart zijn!

Weddings story: Compilatie van aanzoek Julise en Friket

Lieve Julise & Fikret

Dank je wel voor jullie verhaal, namens Weddings heel veel plezier met alle voorbereidingen. En vergeet niet, je krijgt 10% korting op jouw trouwjurk bij Weddings! Laat even weten wanneer je komt via info@weddings.nl

Heb je ook een romantisch verhaal? Deel jullie Weddings Story. Promoot jouw verhaal en maak kans op een diamantje van Christian Bauer ter waarde van 500 euro! Lees hier alles over deze actie.