15 oktober 2019

Weddings Story: Josephine & Daan

Het was 06-02-2019 een leuke dag, mijn aanstaande en ik waren samen met mijn schoonfamilie in Aruba, het eiland waar mijn verloofde en ik samen gewoond hebben. In de tijd dat we daar woonde zijn mijn schoon ouders nooit langs geweest dus gingen we met zijn alle terug. Op 06-02 gingen we touren over het eiland. Langs ons oude werk, mijn oude school en natuurlijk ons oude appartement. Alle oude herinneringen kwamen naar boven en het was fantastisch. Op een gegeven moment zegt mijn schoonmoeder hoofdpijn te hebben en terug te willen naar het hotel, ik balen… (wat ik nog niet wist is dat dit bij het plan hoorde). 

Eenmaal in het hotel zei mijn verloofde, kom we gaan douche en ons aankleden want wij gaan vanavond gezellig met zijn tweeën uit eten. Ik trok een mooi jurkje aan en samen liepen we naar een straat met restaurantjes waar hij plots afslaat en we naar de haven lopen. We moesten mee met een bootje (daarom moeten we snel terug naar het hotel) en kwamen bij een privé eiland waar flamingo’s rondlopen.

Op het strand tussen de flamingo’s stond ons tafeltje met kaarslicht. Super romantisch. Hij zei romantisch hier hè schat. Toen was daar het moment hij ging op 1 knie. En vroeg of ik met hem wilde trouwen. Natuurlijk zei ik direct ja!!! En heel de avond was ik zo gelukkig, ik kreeg geen hap meer door mijn keel. We hebben stiekem mijn eten begraven in het zand omdat het echt niet meer lukte om te eten. Daar lachen we nog vaak heel hard om. Met name om de taart waar ik aan het eind van de avond per ongeluk in ging staan haha en ik helemaal onder zat.

Het was een hele bijzondere avond en we kijken enorm uit naar onze trouwdag volgend jaar ❤️

Dank je wel voor jullie verhaal, namens Weddings heel veel plezier met alle voorbereidingen. En vergeet niet, je krijgt 10% korting op jouw trouwjurk bij Weddings! Laat even weten wanneer je komt via info@weddings.nl.

Heb je ook een romantisch verhaal? Deel jullie Weddings Story. Promoot jouw verhaal en maak kans op een diamantje van Christian Bauer ter waarde van 500 euro! Lees hier alles over deze actie.