17 oktober 2019

Weddings Story: Inge & Paul

Op 16 augustus 2019 was het dus zover. Onze vrienden gingen trouwen en ik was zeer emotioneel tijdens de ceremonie, omdat ik wist dat ik er zelf nooit zou staan. Mijn vriend heeft altijd gezegd: “ik ga nooit trouwen voor dat papiertje”. Dus ik had de hoop al opgegeven.

Weddings story- Aanzoek Inge en paul

‘S avonds op het feest ging de bruid het boeket gooien. Ik wilde er niet gaan staan, maar ik werd meegesleurd door een vriendin. De muziek begon te spelen, de bruid stond klaar en iedereen klapte. Toen kwam het moment. De bruid draaide zich om, wees mij aan, liep naar mij toe en gaf mij het boeket. Ik draaide me om en daar zat Paul op zijn knieën: “Wil je met me trouwen?”. Natuurlijk heb ik JA gezegd.

Wat een mooie verrassing. Dat had ik echt niet aan zien komen. We hebben heel veel foto’s en video’s van dit moment en een dag later hebben we rustig alle foto’s bekeken. Toen kwamen we er dus achter dat Paul het ringdoosje verkeerd om had. Helemaal niet gemerkt, maar dat maakt het niet minder mooi. Hij heeft het heel goed geheim gehouden.

Lieve Inge & Paul

Dank je wel voor jullie verhaal, namens Weddings heel veel plezier met alle voorbereidingen. En vergeet niet, je krijgt 10% korting op jouw trouwjurk bij Weddings! Laat even weten wanneer je komt via info@weddings.nl

Heb je ook een romantisch verhaal? Deel jullie Weddings Story. Promoot jouw verhaal en maak kans op een diamantje van Christian Bauer ter waarde van 500 euro! Lees hier alles over deze actie.