14 november 2019

Weddings Story: Eveline & Tim

Mijn vriend heeft mij ten huwelijk gevraagd op het midden van een romantisch bruggetje over de gracht in Delft. Wij woonden daar net twee jaar samen en bleken achteraf op die dag ook precies 8.5 jaar bij elkaar te zijn.

Weddings story: Brug

De ikea smoes


Een paar dagen van tevoren had de vriendin van mijn zwager gevraagd of ik op zondagochtend mee wilde naar de Ikea. Dit kwam perfect uit, want mijn vriend moest die ochtend werken. Gezamenlijke vrienden vroegen later ook of we zondagavond wilden afspreken, dit leek mij geen probleem.

Alledrie bleken zij op de hoogte te zijn van het plan. Met het Ikea-smoesje kreeg mijn vriend mij die ochtend het huis uit, zelf was hij een uurtje eerder naar zijn werk vertrokken. Mijn schoonzusje spoorde mij aan om te haasten, ook zij moest volgens het smoesje op tijd bij haar werk zijn. Bij puur toeval moesten we over de brug voor onze deur om naar de auto te lopen. Het was het bruggetje dat centraal stond in onze liefde voor de binnenstad van Delft, de stad waar onze eerste date ook had plaatsgevonden. Er lagen allerlei rozenblaadjes op de treden, die mij nog deden afvragen of iemand een bos bloemen had laten vallen.

Het gehaast van mijn schoonzusje, de rozenblaadjes en het feit dat mijn vriend ‘s ochtends een mooi overhemd had aangedaan hadden nog niet tot enig vermoeden geleid bij mij. Pas toen hij vanaf de andere kant ook het bruggetje op kwam, mijn schoonzusje snel wegschoot en ik de blik op zijn gezicht zag had ik door wat er gebeurde. Hij vertelde mij hoe veel hij van mij hield en waarom hij voor deze plek had gekozen. Ik huilde al voordat hij begon met praten en ik kon natuurlijk niet anders dan ja zeggen toen hij op zijn knieën ging!

Mijn zwager heeft van een afstandje gefilmd, ook hij bleek van het plan af te weten. De vrienden die ons zogenaamd hadden meegevraagd naar een etentje zijn naar Delft gekomen om een glaasje champagne te drinken. Diezelfde dag zijn we ook langs mijn ouders en schoonouders gereden. Ik kan niet wachten om in 2020, als we bijna tien jaar samen zijn, te trouwen met mijn liefde.

Lieve Eveline & Tim

Dank je wel voor jullie verhaal, namens Weddings heel veel plezier met alle voorbereidingen. En vergeet niet, je krijgt 10% korting op jouw trouwjurk bij Weddings! Laat even weten wanneer je komt via info@weddings.nl

Heb je ook een romantisch verhaal? Deel jullie Weddings Story. Promoot jouw verhaal en maak kans op een diamantje van Christian Bauer ter waarde van 500 euro! Lees hier alles over deze actie.