22 oktober 2019

Weddings Story: Charlotte & Alexander

Van overvallen, in elkaar geslagen en beroofd naar verloofd.

Alex en ik ontmoette elkaar op 4 juli 2011 in een kroegje in Nicaragua. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht. Alex wilde diezelfde avond een strandwandeling doen en dat pakte slecht uit. We werden op het strand overvallen, beroofd en in elkaar geslagen. Alex komt oorspronkelijk uit Duitsland en toen ik via de show van Q-music ”terug naar je vakantieliefde” vliegtickets kon winnen heb ik geen moment gewacht.

Ik schreef ons verhaal op en op 10 augustus 2011 werd ik gebeld. Ik had een vliegticket gewonnen. Inmiddels wonen we nu 3 jaar samen in Amsterdam.Ik hoefde nooit echt te trouwen, maar ik heb wel altijd gezegd als het huwelijks aanzoek zo tof is, dan zeg ik zeker weten ja.

Weddings story: Aanzoek burning man

Op schiphol ga ik altijd naar Gassan juweliers. Dat doe ik standaard, gewoon kijken in de vitrine. In mei liep Alex opeens mee. Dat was wel gek, want normaal was hij altijd meteen opweg naar de elektronica. Hij ging naast me staan en vroeg wat ik mooi vond. Ik kreeg wel meteen argwaan. Daarna heb ik hem er niet meer over gesproken.

In augustus bracht een vriendin ons naar schiphol, we waren opweg naar de VS voor onze vakantie en daarna naar Burning Man. Alex zei dat hij nog snel het huis in moest omdat hij wat was vergeten. Ik zei tegen mn vriendin:” haha, de verlovingsring”.

Het gebeurde niet tijdens de vakantie en ook niet tijdens Burning Man, dus ik dacht dat ik het me had ingebeeld. Tot de laatste avond van Burning Man, toen de houten man in de fik werd gezet. Alex stond op voor 80.000 mensen en ging op zn knie. De foto’s zeggen genoeg, we zijn verloofd!

Weddings story: Aanzoek burning man

LIEVE Charlotte & Alexander

Dank je wel voor jullie verhaal, namens Weddings heel veel plezier met alle voorbereidingen. En vergeet niet, je krijgt 10% korting op jouw trouwjurk bij Weddings! Laat even weten wanneer je komt via info@weddings.nl

Heb je ook een romantisch verhaal? Deel jullie Weddings Story. Promoot jouw verhaal en maak kans op een diamantje van Christian Bauer ter waarde van 500 euro! Lees hier alles over deze actie.