15 oktober 2019

Weddings Story: Alicia & Michael

Ons verlovingsverhaal begon op 01-01-2009. Toen zijn wij, Michael en Alicia, samen het nieuwe jaar begonnen als vriendje en vriendinnetje. Al snel gingen we samen de hele wereld over, want wat valt er toch veel te ontdekken! Ons 5 jaar samen zijn hebben we gevierd in Londen, te gek met al het vuurwerk. Maar 10 jaar samen, dat is erg bijzonder. Wat voor spectaculaire reis zouden we nu eens gaan doen…Zuid-Afrika. Hoe gaaf zou het zijn om daar oud & nieuw te vieren?! Dus de reis werd geboekt en rond de feestdagen waren wij onze koffers aan het in pakken. Nou dat dacht ik, want met kerst heeft hij mijn hand gevraagd aan mijn vader, zo bleek later.

Weddings story Alicia en Michael

De reis van onze dromen


     Op 28-12-2018 begon onze mooie reis door het prachtige Zuid-Afrika. Wat een prachtig land. Ik ben naar de gids gegaan om te vragen of we iets konden regelen, aangezien we op 01-01-2019 10 jaar samen zijn. Champagne zou geregeld worden door de gids! Echter niet voor op 01-01-2019, maar een dag eerder, op oudejaarsdag 31-12-2018. Die avond hebben we namelijk een avond gamedrive door het National Kruger Park. Tijdens deze gamedrive gaan we met de hele groep uit de jeep om Amarula te drinken, op een bergje midden in het National Kruger Park.


     Voordat deze gamedrive van start gaat, moeten we ons eerst omkleden in de lodge. We bevinden ons namelijk in malariagebied. En aangezien de muggen vaak toeslaan als het donker is, moeten we lange kleding aan. Onze koffers laten lang op zich wachten, dus waren we iets later bij de jeeps. Maar ik zou niet weggaan voordat ik een lange broek aan zou hebben. Michael moest ook echt zijn koffer hebben, aangezien de ring daarin zat.
    

Aangekomen bij de jeeps zouden we moeten opsplitsen. Maar een ander stel ging uit elkaar, zodat wij naast elkaar konden zitten. Ik zei nog: ‘nee dat hoeft echt niet hoor’. De groep wist wel beter, natuurlijk moesten wij bij elkaar in de jeep! De gids had namelijk aangegeven dat ik ten huwelijk gevraagd zou worden.

Weddings story Alicia en Michael


     Tijdens de gamedrive zien we een waterbok, dit leuke beest heeft een hartje op zijn snoet, zoals de ranger zei. De hele jeep riep het nogmaals even na: ‘een hartje op zijn snoet’. Wat ontzettend schattig! Maar nog heb ik niks door. Uiteindelijk komen we aan bij het bergje waar we Amarula gaan drinken. De rangers gaan met geweren kijken of het veilig genoeg is om uit te stappen. Na goedkeuring mogen we allemaal de jeep uit. De Amarula komt op tafel, en Michael gooit hem achterover. Ik vroeg nog: ‘is het zo lekker?’.

Het aanzoek


     Een van de rangers vraagt of ze foto’s van mij moet maken. Dat mag natuurlijk. Maar eigenlijk was dit een moment om met Michael te overleggen waar hij het wilde vragen. Aangezien Michael niet zo van de aandacht houdt, gaf hij aan dat hij het niet bij de groep wilde vragen. Geen probleem, gaf de ranger aan, ze wist wel een mooi plekje. De ranger ging op zoek naar olifantenpoep, aangezien iemand daar een vraag over stelde. Nou ze ging niet op zoek naar olifantenpoep, ze ging de champagne klaar zetten.

Toen ze weer terugkwam om te vragen of we mee gingen, ging ik met vreugde mee. Aangezien ik had geregeld dat we gingen proosten op ons 10 jaar samen zijn! Daar aangekomen stond de champagne inderdaad klaar. Maar Michael nam het over en ging op zijn knieën. Wat een complete verrassing! Met tranen en een flinke glimlach zei ik natuurlijk volmondig: JA! Daarna was er natuurlijk tijd voor champagne, waarover Michael erg verbaasd was dat het er was. Toen ik aangaf dat ik dat geregeld had om hem te verrassen, moest hij onwijs lachen. Want dat had hij niet verwacht.

Weddings story Alicia en Michael


     Na het aanzoek hebben we samen nog even genoten, de ranger ging weer weg. Wat een bijzonder moment om daar samen te staan, wetend dat overal waar je kijkt de wilde dieren lopen. Het hele aanzoek is gefilmd en volop gefotografeerd door de ranger, waardoor we steeds weer terug kunnen kijken naar dit prachtige moment! Toen we terug liepen naar de groep, werden we met applaus en vele felicitaties ontvangen.Het was een plek, maar zeker ook een reis, om nooit te vergeten! We gaan hier zeker nog een keer naar terug. Maar voor nu is het een prachtige herinnering en denken we er vaak aan terug. Zeker nu we onze bruiloft aan het plannen zijn voor 03-07-2020. 

Dank je wel voor jullie verhaal, namens Weddings heel veel plezier met alle voorbereidingen. En vergeet niet, je krijgt 10% korting op jouw trouwjurk bij Weddings! Laat even weten wanneer je komt via info@weddings.nl

Heb je ook een romantisch verhaal? Deel jullie Weddings Story. Promoot jouw verhaal en maak kans op een diamantje van Christian Bauer ter waarde van 500 euro! Lees hier alles over deze actie.