28 februari 2019

Weddings Stories: Yvette & Niels

YVETTE & NIELS

Lees hieronder hoe aanstaande bruid Yvette verrast werd in Volendam door haar Niels. ❤

OP Z’N OUD HOLLANDSCH

Op 23 juni 2018 zijn wij voor een weekendje weg naar Volendam afgereisd. De nacht daar voor heerlijk geslapen in het Van der Valk hotel nabij. Ik had aan mijn vriend doorgegeven dat ik graag op de foto wou in Oud Hollands klederdracht.

Om twee uur hadden we een afspraak bij de fotograaf, wat mijn vriend had geregeld. Aangekomen bij de fotograaf werd gemeld dat het erg druk was en we even naar een andere studio moesten gaan. We hebben ons omgekleed en waren klaar om op de foto te gaan.

Weddings Story Yvette 6

Na een aantal foto’s zegt mijn vriend ineens; is het goed zo? Waarop ik dacht waar heb jij nou in hemels naam last van? Hij doet een stapje naar voren graait in zijn zak en gaat op zijn knieën en vraagt mij ten huwelijk! Een complete verassing voor mij! Natuurlijk heb ik JA gezegd.

En het leuke is dat de fotograaf alles heeft vast gelegd. Nu zijn we bijna 9 maanden verloofd en kunnen we niet wachten op onze grote dag 21-6-19. 

Weddings wenst Yvette &  een hele fijne bruiloft toe!

Ga jij ook trouwen en heb jij ook een mooi verhaal voor Weddings Stories?

Stuur ons deze toe en maak ook kans op een diamantje ter waarde van 500 euro van Christian Bauer. Lees meer over Weddings Stories en het thema!