15 maart 2019

Weddings stories: Stephanie & Ricardo

Lees hieronder het Weddings Stories verhaal van Stephanie & Ricardo

SURPISE!

Heeft hij het zich er gemakkelijk van af gemaakt? De een zal deze vraag beantwoorden met een JA, de ander ziet de romantiek in dit verhaal van Weddings stories en ik.. Ik zou net zo  blij zijn als hij het had gevraagd als ik op de wc had gezeten.. 

How it went down: Maaaaaanden van voorbereiding gingen er aan vooraf. Nu heb ik het niet over het aanzoek, maar over de supriseparty dit ik organiseerde voor de 30e verjaardag van mijn vriend. Een wonder in ons ogen, dat hij deze leeftijd gezond kan vieren, want hij heeft de dood letterlijk meerdere keren in de ogen gekeken. Dus reden temeer om een mooi feestje te vieren! 

Familie en vrienden hebben geholpen, plan A mislukte, plan B verklapte ik zelf, maar gelukkig was ik voorbereid (zelfkennis) en is plan C uiteindelijk perfect gelukt. Hij was totaal verrast, missie geslaagd! 

Foto Stephanie & Ricardo-nu- Weddings stories

Ergens halverwege de avond vroeg hij mij naar het midden van de zaal. laat ik nu een hekel hebben aan dansen en hij het geweldig vinden. Ik had zoooo gehoopt de dans te ontspringen. Haha, je snapt het natuurlijk al. Met trillende knietjes stond ik klaar om 2 minuten lang met alle ogen op ons gericht te overleven door me vast te houden aan de liefde van mijn leven.

Van trillende knietjes gaan we gelijk maar door naar mijn hart die oversloeg toen hij ineens door zijn knie ging nog voordat de muziek begon. Ik heb eerlijk waar geen woord gehoord van wat hij allemaal zei buiten de zin ‘wil je met me trouwen’.

Die zenuwen, niet normaal!! Met moeite en toch met een snelheid van max verstappen tijdens de formule 1 zei ik ‘Ja’ en trok ik hem omhoog. In een roes toch nog een klein dansje moeten doen, maar ach dat had hij wel verdiend nu ;). 

Foto Stephanie & Ricardo-vroeger- Weddings stories

Na 12,5 jaar samen, mag ik dan eindelijk bijna zijn achternaam dragen. Ik kan niet wachten! 

Weddings wenst Stephanie & Ricardo een hele fijne bruiloft toe!

Ga jij ook trouwen en heb jij ook een mooi verhaal voor Weddings Stories?

Stuur ons deze toe en maak ook kans op een diamantje ter waarde van 500 euro van Christian Bauer.