03 april 2019

Weddings Stories: Susanne en Jeroen

DE KLIM NAAR HET AANZOEK

Afgelopen zomer hebben wij, Jeroen en ik, een rondreis van 3 weken gemaakt door West-Canada. 

Onze reis zijn wij gestart is de prachtige stad Vancouver, om vervolgens door te reizen naar Victoria, Tofino, Whistler, Kamploops, Clearwater, Jasper, Banff en als afsluiter Calgary. Na zo’n 2 weken reizen zijn wij aangekomen bij het plaatsje Jasper. Jasper staat bekend om zijn prachtige natuur en dat kunnen wij beamen. Op donderdag 7 juli stond er een wandeling gepland op de Whistler Summit, één van de hoogste bergen rondom Jasper. Op deze berg te kunnen bewandelen zijn wij door middel van een gondel naar boven gebracht. Hier stond ons een lange pittige wandeling te wachten. Deze begon met een heerlijke zonnetje en waanzinnig uitzicht over het gebied Jasper en zijn mooie natuur. Toen wij bijna boven waren begon het enorm te waaien en kwam het met bakken uit de lucht. Dit weerhield ons niet om de wandeling te staken en zijn doorgelopen. Met als resultaat een mooie heldere regenboog, die tussen de bergen verscheen.

Na zo’n 1,5 uur hebben wij de top bereikt, op 2470 m hoogte. Het was een barre tocht, maar dat maakte het juist zo bijzonder. Als beloning genoten van het geweldige uitzicht en uiteraard even bijkomen voordat wij onze afdaling gingen inzetten. Jeroen wilde eerst graag nog een panorama foto maken, terwijl ik genoot van het uitzicht was dit zijn ultieme kans DE ring uit zijn tas te vissen. Toen ik voorstelde om te gaan afdalen wilde hij mij eerst nog wat vragen…..en daar was HET AANZOEK. Met een lach en een traan zei ik uiteraard volmondig ja. De afdeling naar beneden was geweldig, het idee dat wij verloofd zijn. Deze bijzondere dag hebben wij samen afgesloten met een etentje op hoogte, met wederom een geweldig uitzicht over Jasper. Dit was een dag om nooit te vergeten. Het vervolg van onze reis door Canada was door dit mooie aanzoek nog bijzonderder dan dat het al was. Een reis om nooit te vergeten en wij komen er zeker nog eens terug. 

Op vrijdag 17 mei is onze grote dag, wij zijn aan het aftellen! 

Weddings wenst Susanne & Jeroen een hele fijne bruiloft toe!

Ga jij ook trouwen en heb jij ook een mooi verhaal voor Weddings Stories

Stuur ons deze toe en maak ook kans op een diamantje ter waarde van 500 euro van Christian Bauer. Lees meer over Weddings Stories en het thema!