28 mei 2019

Weddings Stories: Neline & Nick

Lees hieronder hoe Nick zijn vriendin Neline verraste met een romantisch huwelijksaanzoek ♥

Heel officieel  

Mijn vriend (Nick) deed de laatste weken al geheimzinnig want hij had een “verrassing” voor me. En als ik ergens wel een hekel aan heb, zijn het wel verrassingen. Ik ben gewoon té nieuwsgierig. Elke x moest hij even bellen om iets te regelen en ik mocht dan ook absoluut niet in zijn telefoon zitten. 

Na een paar weken was ik het wel zat om te vragen wanneer ik nou eindelijk mijn verrassing kreeg, en liet ik het maar gaan. Hij kan immers van een vlieg een olifant maken dus ik verwachtte er niet zo veel van haha..

Aanzoek Liefde

Mijn vriend zit bij de marechaussee en kreeg op 22 maart zijn diploma, ik, mijn ouders, zijn ouders en zijn beste vriend waren mee. Niet zo gek zul je zeggen, het is namelijk een heel officieel gebeuren en daarom ook erg leuk om mee te maken. De autorit erheen (2 uur rijden) merkte ik niks geks, hij deed niet zenuwachtig en zei geen gekke dingen. Voor mij toch wel de puntjes waaraan ik iets kan merken bij hem. 

Eenmaal aangekomen mochten we plaatsnemen op een tribune en konden we de diplomering goed zien. Op een gegeven moment komt er een collega van mijn vriend naar ons ( familie en vrienden) toe en vraagt of iemand het leuk zou vinden om een trofee aan mijn vriend te overhandigen. Dit zou normaal op het moment zelf gevraagd worden maar omdat het nu een stukje omlopen is vroegen ze het van te voren. “Ben jij zijn vriendin?” Uhm, ja? “ Zou jij het leuk vinden?” Waarop ik antwoordde: “ Nou vooruit, als ik maar niet te veel in de belangstelling sta, want daar houd ik niet van..” 

Aanzoek Geëmotioneerd

Ik liep mee naar beneden en de collega vertelde mij dat mijn vriend een “ heimwee trofee had gewonnen”. Omdat hij in het begin van de opleiding veel aandacht had voor het thuisfront maar dat op een positieve manier had veranderd. Nja prima dacht ik, er gebeuren wel meer van die vage officiële dingen. 

Aanzoek Ring

Op het moment dat ik beneden stond en naar hem toe liep dacht ik: shit dit ga je niet menen, ik die altijd alles doorheeft?! En ja hoor toen kwam de vraag: Wil je met me trouwen? JA! Natuurlijk! Romantischer dan dit, kan ik me niet voorstellen! 

Aanzoek Blijdschap

Volgend jaar juli stappen wij het huwelijks bootje in en kan ik deze romanticus eindelijk mijn man noemen! 

Weddings wenst Neline & Nick een hele fijne bruiloft toe!

Ga jij ook trouwen en heb jij ook een mooi verhaal voor Weddings Stories?

Stuur ons deze toe en maak ook kans op een diamantje ter waarde van 500 euro van Christian Bauer. Lees meer over Weddings Stories en het thema!