11 maart 2019

Weddings Stories: Natasja en Christof

Lees hieronder de Weddings Story van Natasja en Christof.

ROMANTIEK TUSSEN DE RUÏNES

We hadden het er al meerdere keren over gehad. Trouwen… Dat wilden we allebei heel erg graag. Wanneer? Nu nog even niet. Zo lang zijn we tenslotte nog niet samen. Dat het ontzettend goed zit tussen ons, dat is iets wat zeker is. Het zou dus geen járen meer duren.

Het gebeurde regelmatig dat Christof me in de maling nam. Zo heeft hij regelmatig geknield om zijn veter te strikken en een snoepring rond mijn vinger gedaan. Ik vertelde hem dat als hij me echt ten huwelijk zou vragen ik het niet meer zou geloven.

Tijdens een dagje shoppen met mijn vriendinnen is Christof naar de juwelier gegaan om een verlovingsring. Eerder had ik hem al eens een berichtje gestuurd: ‘He, er is uitverkoop bij de juwelier i.v.m. verbouwing. Kan je mooi een ring voor me halen ;-)’. Tijdens het shoppen kreeg ik dan ook een berichtje dat hij naar de betreffende juwelier ging. Ik dacht ja hoor, daar heb je hem weer met zijn grapjes.

Toen ik een aantal weken later een vrijgezellenfeestje had zag Christof zijn kans schoon. Ik was tenslotte een hele dag weg. Hij is die dag naar mijn ouders gereden om te vragen of hij mij ten huwelijk mocht vragen. Zijn ouders en beste vriend waren ook al op de hoogte van zijn plannen. Het was misschien nog wat vroeg, maar het moest op een bijzondere plek gebeuren. En die bijzondere plek gingen we al snel bezoeken…

In september gingen we op vakantie naar Montenegro. Van de 8 dagen dat we daar waren hadden we van maandag tot woensdag een auto gehuurd. Christof zijn plan was om mij op 1 van deze dagen ten huwelijk te vragen, omdat we met de auto de mooiste plekjes van Montenegro konden bezoeken.

Toen ik mijn moeder op dinsdag belde vroeg ze me: ‘Waarom bel je?’. Ik dacht wat is dit nou weer voor gekke vraag. Ik bel altijd een paar keer als ik op vakantie ben. Maar mijn moeder zat natuurlijk vol spanning te wachten… Zo ook Christof zijn ouders. Christof belde dan ook meestal als ik aan het douchen was. Ik had niks door…

Woensdag 19 september was het dan zo ver. Christof liep al 3 dagen met de ring op zak. Het moest nú gebeuren. We gingen naar Stari-Bar. We konden daar de ruïnes bezoeken. Prachtig was het! We beklommen een trap in de volle zon om op een mooi stukje ruïne te komen en een mooi uitzicht te hebben. Christof wilde graag op de foto. Heel de vakantie had hij al geoefend met zijn camera timer, omdat ik niet graag op de foto ga, en hij het moment wel heel graag wilde vastleggen. Ik had natuurlijk gelijk door dat er iets niet pluis was. Het lampje knipperde niet! Dit kwam omdat hij op filen stond. Toen hij bij me stond haalde hij opeens de ring uit zijn zak en ging hij op zijn knie.

Ik geloofde het niet, want hij had me al zo vaak in de maling genomen! Toen ik de ring zag (die ik al bijna uit zijn handen griste, omdat ik dacht dat hij iets op de grond had gevonden en me weer in de maling wilde nemen) geloofde ik het pas en zei ik natuurlijk ‘JA!’.

We hadden ontzettend veel geluk dat er aan de andere kant van de ruïne een koppel stond die het aanzoek meekregen. Dit wisten we pas toen we de ruïne wilden verlaten. Ze stonden ons op te wachten aan de uitgang en feliciteerden ons. Ze hebben een foto van ons gemaakt, waar ik ontzettend blij mee ben. De foto zegt zoveel meer dan mijn verhaal alleen!

Op 6 september 2019 stappen we in het huwelijksbootje. Ik kan niet wachten!


Weddings wenst Natasja & Christof een hele fijne bruiloft toe
!

Ga jij ook trouwen en heb jij ook een mooi verhaal voor Weddings Stories?

Stuur ons deze toe en maak ook kans op een diamantje ter waarde van 500 euro van Christian Bauer. Lees meer over Weddings Stories en het thema!