28 mei 2019

Weddings stories: Jeanine & David

Lees hieronder de Weddings Story van Jeanine en David over hun super romantische aanzoek

Een dag met drie gouden randjes

19-10-2018 een dag om nooit te vergeten.
De wekker stond vroeg die vrijdagochtend, een dag waar we al lang naar uitzagen. Na een mentaal en fysiek zware opleiding met als afsluiter de welbekende loodzware eindweek zou jij samen met de overgebleven groepsgenoten binnen komen marcheren onder luid gejuich van familie, vrienden en collega’s. 
En ja hoor na ons met al het publiek te hebben geïnstalleerd bij de poort van de kazerne hoorden we in de verte al de muziek van de muzikanten. 
Daar kwamen jullie met loodzware bepakking, kapot gelopen voeten en gezichten met een blik op oneindig. Ik had je nog nooit zo gezien. Maar je was binnen! Je had de rode baret keihard verdiend!

Weddings-Stories-1-1

Op naar de ceremonie waar je de felbegeerde baret in ontvangst zou mogen nemen. Maar na een paar woorden van hogere in rang werd jij naar voren geroepen. Je was verkozen als Best Man wat inhoud dat je de opleiding als beste hebt doorlopen. Jou werd een beeldje en een cadeau overhandigd ter ere van jou prestatie. Wat was ik ontzettend trots op je en wat gunde ik het je. 
Na de overhandiging ging de ceremonie weer verder, maar al snel werd opnieuw jou naam genoemd en werd je weer naar voren geroepen. Ik zat nog steeds niks vermoedend en vol trots te filmen totdat je naar de tribune mijn kant op kwam rennen en je woorden tot mij richtte.

Je vertelde me voor een volle tribune en met een peloton militairen achter je hoeveel ik voor jou beteken en hoeveel je van me houdt. Je ging op je knieën, haalde een doosje met een prachtige ring tevoorschijn en vroeg of ik met jou wilde trouwen. Ik was stom verbaasd maar ontzettend blij en zei natuurlijk JA! Iets wat ik op dat moment nooit aan had zien komen!!

Het hele publiek ging uit z’n dak en van alle kanten werden foto’s en filmpjes gemaakt waar ik achteraf erg blij mee ben. De ring is tijdens de hele eindoefening meegedragen, een extra uitdaging om ervoor te zorgen dat er niets met jou uitrusting zou gebeuren. Van helikopter tot vlot, alles heeft het doorstaan om mij tijdens de ceremonie ten huwelijk te kunnen vragen.

Weddings wenst Jeanine & David een hele fijne bruiloft toe!

Ga jij ook trouwen en heb jij ook een mooi verhaal voor Weddings Stories?

Stuur ons deze toe en maak ook kans op een diamantje ter waarde van 500 euro van Christian Bauer. Lees meer over Weddings Stories en het thema!