28 mei 2019

Weddings Stories: Ellen & Bert-Jan

Lees hieronder de Weddings Story van Ellen over hoe haar vriend Bert-Jan haar verrasste met een onvergetelijke citytrip naar Lissabon…♥

LIEFDE IN LISSABON

Ga er maar goed voor zitten want hier komt ons verhaal.. 

Toen ik de avond VOOR valentijnsdag 2019 thuis kwam na werk, had mijn vriend lekker gekookt en stonden er een aantal cadeautjes op de eettafel. Het eerste kado was mijn paspoort, het tweede kado was zijn paspoort, het derde kado was de kaart van Portugal en het laatste kado waren vliegtickets naar Lissabon. Daarop zag ik de datums staan, 14 feb vertrekken en 17 feb weer terug. Ik was zo verrast en blij en kon het niet begrijpen, want ik moet nog gewoon werken op 14 en 15 feb. Dit had hij al maanden daarvoor geregeld met mijn werk, dus ik had onverwachts vrij en een tripje naar Lissabon! Hij zei dat het een kado voor valentijn + mijn verjaardag was. (ik ben in februari jarig).

2019-02-15-airbnbexp-ellen-bert-lores-73

Dus niets vermoedend gingen we naar Lissabon. De volgende dag kreeg ik de volgende verrassing te horen.

Hij had een fotoshoot geregeld met een portugese fotograaf. Omdat ik al een paar keer had gezegd dat het me zo leuk leek om mooie foto´s met hem te maken had zocht ik er verder niets achter. Dit is nog een verjaardagskado had hij gezegd. Ik was ook alleen maar druk met wat ik aan moest trekken en hoe mijn haar zat dus ik had helemaal niets door.

2019-02-15-airbnbexp-ellen-bert-lores-68

Hij was super zenuwachtig

Toen de fotoshoot begon merkte ik bij het maken van de eerste foto dat mijn vriend super zenuwachtig was. Hij trilde helemaal! Ik vroeg daarna aan hem wat er aan de hand was en waarom hij zo zenuwachtig deed. Hij zei lachend: ´ik hou niet van dit soort dingen, zo´n kleffe loveshoot midden op straat´. Ik zo naïef als wat geloofde dat gewoon en de shoot ging gewoon verder. Gelukkig werd hij veel relaxter en ging het verder super goed. De foto´s zijn super tof geworden.

2019-02-15-airbnbexp-helene-bert-proposal-preview-5

De fotograaf zat natuurlijk in het complot en zei dat hij voor de laatste paar foto´s nog een leuke laatste plek had. We liepen richting een oud kasteel en vanuit dat kasteel had je prachtig uitzicht over heel Lissabon. De fotograaf zei telkens hoe wij moesten gaan staan dus ook dit keer gaf hij ons aanwijzingen. Deze keer moesten we tegenover elkaar gaan staan en elkaars handen vast houden. Terwijl we elkaar aankeken en ik op de laatste shots wachten ging mijn vriend ineens praten!

Daarna zei hij: ´El, dit heb ik natuurlijk niet voor niets geregeld. Wij staan hier omdat ik super veel van je hou en ik wil je iets vragen´. Toen ging hij op een knie en haalde de ring uit zijn binnenzak! Ik was zooo blij en verrast en zei volmondig JA! Om ons heen stonden andere kasteel bezoekers en die begonnen allemaal hard te klappen. Het was zo´n fantastisch moment en voelden ons zo gelukkig! Een dag om nooit meer te vergeten!

2019-02-15-airbnbexp-helene-bert-proposal-preview-25

En gelukkig hebben we de foto´s nog.. 

Dit was ons verhaal! Ik hoop dat jullie er van genoten hebben en het net zo leuk vinden als wij.

Weddings wenst Ellen & Bert-Jan een hele fijne bruiloft toe!

Ga jij ook trouwen en heb jij ook een mooi verhaal voor Weddings Stories?

Stuur ons deze toe en maak ook kans op een diamantje ter waarde van 500 euro van Christian Bauer. Lees meer over Weddings Stories en het thema!