14 februari 2019

Weddings Stories : Corlinde & Martin

CORLINDE & MARTIN

‘DE LIEFDEVOLLE VRAAG’

14 december 2018 was het dan zover: mijn vriend stelde DE vraag. Wat een ontzettende verrassing. Die dag was ik vrij, hij was hard aan het werk. Tenminste, daar was ik van overtuigd. Totdat hij ineens in mijn kamer voor m’n neus stond. Ik was verbaasd, omdat wij een uur van elkaar vandaan wonen en ik het dus normaal wel weet als hij naar mij toe komt.

Het enige wat hij zei was: ‘kom, je moet met me mee!’ Ik heb me snel nog wat opgefrist en ben meegegaan met een apart gevoel in mijn maag. Vervolgens reed hij naar een natuurgebied zonder navigatie, wat ook al apart was, omdat hij daar nooit naartoe gaat en de weg niet goed kent. We stapten uit en hij nam me mee aan zijn arm. 

Toen zag ik het: rode ballonnen, kaarsjes, een rood kleed en champagne. Het zal toch niet dat… ik voelde de tranen al bij me opkomen. Eerst vertelde hij hoe ongelofelijk blij hij met me is, hoe trots hij is en hoe graag hij samen met mij een toekomst wil. En ja hoor, toen ging hij op zijn knieën met een prachtige ring. Het voelt alsof je in een soort droom zit en of het niet echt is.

Dit is waar je vroeger als klein meisje altijd van hebt gedroomd. Ik kon ook zo goed merken dat hij er zijn best voor had gedaan en daarom was het een erg goed gelukte verrassing. De champagne ging natuurlijk open en we vierden het samen, met een zoen, een lach en een paar tranen. Het was het ultieme geluksmoment. Zeker als je er achterkomt dat je zwager, die fotograaf is, al die tijd in de bosjes heeft gelegen om alles vast te leggen.

Zo kunnen we altijd de foto’s terugkijken met een grote lach op ons gezicht. Achteraf hoor je dan ook dat hij zelfs toestemming aan mijn vader heeft gevraagd. Romantischer kan het niet! De rest van de dag hebben we heerlijk samen doorgebracht op een kerstmarkt, zijn we samen uit eten geweest en hebben we uiteraard de familie en vrienden ingelicht. Voor ons was het een perfecte dag, vol liefde en geluk!

Weddings wenst Corlinde & Martin een hele fijne bruiloft toe!

Heb jij ook een mooi verhaal voor Weddings Stories?

Stuur ons deze toe en maak ook kans op een diamantje ter waarde van 500 euro van Christian Bauer. Lees meer over Weddings Stories