27 februari 2019

Weddings Stories: Chantal & Steven

CHANTAL & STEVEN

Lees hieronder de Weddings Story van Chantal & Steven.

Op 31 mei 2018 gingen mijn vriend en ik en ons zoontje naar Colombia, naar mijn schoon familie. 

Op 17 juni 2018 zei hij wij gaan vanavond samen uiteten, ik heb al gereserveerd. 

Mijn schoonmoeder zette ons af bij een hotel in Cali. Het was de hoogste toren van Colombia Torre de Cali.

Wij werden naar de lift begeleid en de lift stopte bij de 44e etage. Ik stapte de lift uit en er ging een schuifdeur open. Het uitzicht was echt prachtig! Ik voelde gelijk al dat er iets speciaals ging gebeuren. Er stond daar een meneer saxofoon te spelen. Alles was heel mooi versierd en er stond 1 tafel gedekt met champagne. Wij namen plaats aan tafel en genoten van de live muziek. Mijn vriend pakte mijn hand en zei dat ik mijn ogen dicht moest doen en moest gaan staan. 

Daar stond ik dan met mijn ogen dicht vol spanning. 

Hij zei doe je ogen maar open. Hij ging op zijn knieën en haalde de super mooie ring te voorschijn! Ik was zo blij verrast en begon direct te huilen. Ik heb natuurlijk JA gezegd!  

Wij namen weer plaats aan tafel en er kwam een ober aan om de champagne in te schenken. Later kwamen er een aantal heerlijke gerechten aan. Wij kregen allebei geen hap door onze keel door de spanning en blijdschap. 

Wij genoten van het super mooie uitzicht over heel Cali. En we maakte samen nog wat foto’s om het bijzondere moment vast te leggen. 

Later die avond namen wij de taxi naar een dansclub om de avond mooi af te sluiten met familie. 

Een dag later gingen wij weer terug naar Nederland. Daar werd ik nogmaals verrast toen wij eenmaal thuis aankwamen. Hij had een surprise party geregeld met mijn familie en vrienden!

Weddings wenst Chantal & Steven een hele fijne bruiloft toe!

 Heb jij ook een mooi verhaal voor Weddings Stories?

Stuur ons deze toe en maak ook kans op een diamantje ter waarde van 500 euro van Christian Bauer. Lees meer over Weddings Stories