08 maart 2019

Trouwlocaties waar je niet gelijk aan denkt…

Ok iedereen wil graag een unieke trouwdag. Je trouwjurk moet one of a kind zijn, de locatie net even anders dan bij anderen. Zoveel mogelijk persoonlijk maken, want het is jullie dag en er is maar 1 stel zoals jullie. 

Dus jullie willen het op je eigen manier doen. Wij hebben wat ideeen voor je op een rijtje gezet, waar je misschien nog niet aangedacht had.  

ONDERWATER TROUWEN?

Als echte buddies in de zee of toch liever wat veiliger in een aquarium. Voor all onderwater liefhebbers zijn mooie locaties! En als je het liever droog, veilig en in de buurt houdt, ga je lekker naar Diergaarde Blijdorp.

Op de berg – SKIËN of snowboarden?

Ben je gek op Wintersport? Dan is trouwen in de sneeuw iets voor jullie. De enige keuze is snowboard of skies? 

ER ZIJN VERVELENDERE PLEKKEN OP WAKKER TE WORDEN…

Dit moet toch een van de mooiste uitzichten op aarde zijn? Of het nou door Heineken komt, of een uniek fenoneem is…Dit samen meemaken in een iglo in Finland is toch superromantisch: http://www.kakslauttanen.fi/

MEER FAIRYTAIL KAN NIET…

Jawel het bestaat echt, ben jij in jouw dromen altijd al een Disney princes? Je kan dus gewoon op deze prachtige disneylocatie trouwen. De muizen veranderen in witte paarden en de pompoen in een magische koets…Nou misschien dat net niet, maar de rest is wel echt MAGISCH en WE ARE NEVER TOO OLD FOR DISNEY. 

Bekijk onze prinsessen trouwjurken.

LOVE IS IN THE AIR?

Je moet het maar durven, aan een touw of parachute, bijelkaar geknepen billen en elkaar eeuwige trouw beloven…

ALS JE NOU ECHT VEEL GELD HEBT…

Dan regel je jullie eigen hartvormige eiland 😉

Dit is Island Kiss in de Malediven…hier dromen we even lekker mee weg.