10 juli 2018

Tips voor je bohemian thema bruiloft ❀

Met een bohemian trouwthema ga je terug naar de jaren 70 waarbij vrijheid en gemak centraal staan. Hierbij kan je denken aan sierlijke trouwjurken die langs je lichaam vallen, losse haarstijlen met bloemen erin en het ja woord geven in de vrije natuur. Niks moet, alles mag. Dat is het motto van een boho bruiloft. Als jij hebt gekozen voor een bohemian wedding, dan wil jij natuurlijk alle ins en out hierover weten. Daarom geven wij jou een aantal tips bij het plannen van jullie bruiloft!  Wanneer je voor een bepaald thema hebt gekozen dan past elk detail van je bruiloft hierbij aan. Denk maar aan de stijl van je jurk, de locatie en de decoratie.

Tips voor je Bohemian Thema bruiloft Weddings Blog

Boho trouwjurk
We beginnen bij het begin: het kiezen van de perfecte bruidsjurk. Lange simpele bruidsjurken die langs je lichaam vallen zijn echt helemaal bohemian. Omdat bohemian samen met het vintage trouwthema op dit moment erg populair zijn, zijn er veel verschillende boho chique trouwjurken om uit te kiezen. Neem een kijkje in ons trouwjurken overzicht voor mooie bohemian trouwjurken.

Tips voor je Bohemian Thema bruiloft 2 Weddings Blog

De perfecte locatie voor een boho bruiloft
Een echte bohemian bruiloft vind natuurlijk buiten plaats! In de vrije natuur met je haren door de wind en je tenen in het gras. Dat is waar boho bruiden van dromen. Als je op zoek bent naar de perfecte locatie, dan kun je het beste kijken naar locaties in de vrije natuur: denk hierbij aan een bos of een locatie waarbij een grote tuin aanwezig is.

Tips voor je Bohemian Thema bruiloft 3 Weddings Blog

Boho trouwboeket
De perfecte boho bruidsboeket bestaat uit veel groen en kleur. Denk hierbij aan een mooie bos met veel groen en voeg een beetje kleur toe door bloemen aan je boeket toe te voegen. Wat ook leuk staat bij jouw boeket zijn uitstekende veren. Dit geeft je boeket een extra boho look.

Tips voor je Bohemian Thema bruiloft 4 Weddings Blog

Dresscode voor de gasten
Om je gasten perfect bij jouw thema te laten passen, kan je van te voren een dresscode doorgeven. De perfecte dresscodes bij een boho thema zijn: boho chique of summer chique. Voor de dames geldt dan een leuk zomerjurkje en voor de mannen een outfit met vlinderdasje en bretels. Met een dresscode weet je zeker dat je bruiloft tot in de puntjes in bohemian stijl zal zijn. En dit staat erg leuk op de trouwfoto’s!

Tips voor je Bohemian Thema bruiloft 5 Weddings Blog

Decoreren in bohemian style
Een bohemian wedding kan je heel leuk aankleden zonder dat het veel geld kost. Gemak en vrijheid zijn de belangrijkste aspecten van dit trouwthema. Veel bloemen, authentieke- en DIY spullen passen goed bij je bruiloft!

Tips voor je Bohemian Thema bruiloft 6 Weddings Blog

Laat je inspireren
Bekijk voor inspiratie onze Pinterest. Wij hebben een board samengesteld om jou te voorzien van leuke ideetjes voor jullie bruiloft!