05 februari 2019

Tips voor een romantische Valentijnsdag

En gratis Valentijnscadeau voor jou!

Bijna is het zover, Valentijnsdag: de dag waarop we de liefde vieren! Valentijnsdag gaat om de mensen wie je liefhebt, hen laten merken dat je aan ze denkt en je ze graag om je heen hebt. Maar,  hoe doe je dat? Wij geven je een aantal tips! En, omdat wij onze bruiden ook liefhebben, krijgen de ‘brides to be’ die op Valentijnsdag een trouwjurk kopen, van ons ook een cadeautje!

Sommige mensen vinden het commercieel, maar wij houden ervan: Valentijnsdag! Inderdaad, was het maar iedere dag Valentijnsdag.  Overdag jezelf verwennen met het passen van de mooiste trouwjurken en ’s avonds hem verrassen. Hoe doe je dat? Wij zetten een top 3 op een rijtje gezet met ideeën.

1. Liefde gaat door de maag

Niets romantischer dan een zelfgemaakt 3-gangen diner met een flesje pink champagne erbij. Verras jouw Valentijn met zijn favoriete eten! Wil je de avond net wat spannender maken? Verlicht jouw huis met alleen kaarslicht. Oh, en vergeet je niet de romantische muziek! Maak van te voren een playlist op Spotify, met zijn favoriete muziek, of misschien de muziek van toen jullie elkaar ontmoetten?

2. Romantisch schaatsen

Na het passen bij Weddings: je mooie trouwjurk uit en jullie schaatsen aan! Wat is nou romantischer dan hand-in-hand schaatsen, terwijl jij natuurlijk steeds “valt” en gelukkig door hem wordt opgevangen, of hij door jou…

3. Gemaakt met liefde

Opzoek naar een liefdevol Valentijnscadeautje voor hem? Wij hebben Pinterest afgezocht voor de meest originele manieren om jouw geliefde te verrassen  Bekijk ons Valentijn board hier  

Ga jij met jouw Valentijn trouwen? Plan jouw pasafspraak op 14 februari en krijg bij aankoop van jouw trouwjurk op 14 februari, een gratis fles Bottega Rosé die onze leverancier www.kleinflesjeprosecco.nl aan Weddings levert! Perfect bij die romantische avond samen met jouw aanstaande. Have fun en celebrate love!

Voorwaarden Valentijnsactie

  • Geldt bij aanschaf van een trouwjurk bij Weddings.
  • Geldig op 14 februari 2019 zolang de voorraad strekt.
  • Niet in te wisselen of verrekend worden met contanten en/of andere artikelen.