Blog

Nieuwe trouwjurken collectie 2019

Bij Weddings komen nog steeds nieuwe trouwjurken binnen uit 2019 collecties. We geven je hieronder, met groot plezier, een impressie van nieuwe trouwjurken van verschillende merken, die je nu in onze winkel kunt bewonderen en natuurlijk passen! Zit er iets voor jou tussen? Plan je afspraak gemakkelijk online in!

Essense of Australia

D2760
Deze mooie trouwjurk is gemaakt van kant en heeft een subtiele sparkle. De top heeft een V-hals met schouderbandjes en een lage rug. De taille wordt geaccentueerd door Cut Outs. De rok heeft een fishtail model die jouw figuur prachtig laat uitkomen.

essense-of-australia-weddings

 

Stella York


6814
Deze prachtige fit & flare trouwjurk van Stella York heeft een vintage look. De jurk is gemaakt van kant en heeft een prachtige sleep.

stella-york-weddings

 

Rembo Styling


Harmony
Het nieuwe merk bij Weddings heeft een 'Boho Chic' uitstraling, zo ook deze trouwjurk. De jurk krijgt een unieke uitsraling door de mouwtjes en tule rok.

rembo-styling-weddings

 

Mode de Pol


E-4041T
Elegant en sexy, dat is deze trouwjurk van Mode de Pol. Met een split in het midden en een V-hals met schouderbandjes. Dit is een perfecte jurk voor op het strand!

mode-de-pol-weddings

 

Stella York


6782
Simpele, maar elegante prinsessenjurk. De top heeft een diepe V-hals met bewerkte schouderbandjes en een laag uitgesneden rug. En als finishing touch heeft de rok ook zakken!

stella-york-weddings-2

 

Essense of Australia


D2682
Deze kanten trouwjurk met sparkles heeft een illusie halslijn in combinatie met een bijzondere rug. 

essense-of-australia-weddings-2

 


Mode de Pol


TO-915T
Deze trouwjurk van Mode de Pol is een all-over sprakling dress (!!) met een diep uitgesneden halslijn.

mode-de-pol-weddings-2-1

 

Rembo Styling


Heartbeat
Deze two-piece trouwjurk van Rembo Styling heeft een unieke look. Perfect voor de boho bruid.

rembo-styling-heartbeat-1

 

Essense of Australia

D2641
Deze trouwjurk heeft ongetwijfeld de wow-factor. Het is een fit & Flare model met off-shoulder mouwtjes en een "stunning" lage rug.

essence-of-australia-2

Mode de Pol

TO-889T
Deze vintage trouwjurk van Mode de Pol heeft een diepe V-hals en is aansluitend Fit & Flare, waardoor je figuur prachtig uitkomt. 

mode-de-pol-weddings-3-1Terug naar blog

Laat een bericht achter