Afspraak maken
Blog overzicht

New brand alert: Vera Wang Bride

Vera Wang Bride

Als echt mode meisje ben je misschien wel op de hoogte van de fantastische designer trouwjurken van Vera Wang. Deze jurken waren al te zien in verschillende films zoals Bride Wars en Sex And The City. En nu hebben we geluk, want Vera Wang brengt een nieuw merk uit genaamd Vera Wang Bride. binnenkort zullen deze bruidsjaponnen te vinden zijn bij Weddings, We can’t wait!

Fantastisch, eindelijk is het zo ver! De allereerste jurken van het iconische merk Vera Wang Bride zullen zeer binnenkort bij Weddings binnenkomen. Ze staat voor high fashion trouwjurken met klassieke, romantische vormen waarbij iedere japon staat voor een uniek kunstwerk. Wij staan dan ook echt te springen en kunnen niet wachten om straks alle wedding dresses met jullie te delen.

Meer weten over Vera Wang

Al meer dan 30 jaar creëert Vera Wang een unieke ambitieuze wereld. Haar ontwerpen staan bekend als iconisch, sensueel, jeugdig, verfijnd, met prachtige details en toch een nonchalant gevoel.

Vera Wang is geboren in New York. Na het beëindigen van haar kunstschaats carrière begon ze in de modewereld. Zo heeft ze jaren gewerkt voor Vogue en Ralph Lauren. Na de lancering van haar baanbrekende bruidscollectie in 1990, breidde ze haar collecties uit met confectiekleding, schoenen, brillen, parfums, sieraden, woonaccessoires en zo nu ook Vera Wang Bride.

Wat wij alvast kunnen vertellen over de nieuwe collectie van Vera Wang Bride:
De collectie zit vol met innovatieve en iconische ontwerpen (zoals we van haar gewend zijn), daarbij wordt gebruik gemaakt van luxe stoffen/ materialen en handgemaakte afwerkingen. Wij zijn ervan overtuigd dat jij met een van deze jurken een fantastische en oogverblindende indruk zal achterlaten.

Vera Wang bekijkt haar Collectie. Sneak peek
Vera Wang bekijkt haar collectie. Bron
Vera Wang Bride Weddings
Vera Wang Bride Close-up. Bron
Behind-the-scenes Vera Wang Bride. Bron

Wanneer kan ik Vera Wang komen passen?

Dan nu de grote vraag: vanaf wanneer zijn deze bruidsjaponnen bij Weddings beschikbaar en te passen? Daar kunnen we heel kort over zijn: de jurken zullen vanaf 8 oktober 2021 bij ons in de winkel hangen. Wil jij een van de eerste zijn die deze iconische jurken mag passen? Maak nu online een pasafspraak en we hopen je snel te zien!

Ook druppelen er nieuwe jurken van andere merken binnen! Houd onze nieuwe collectie in de gaten en wij zullen je via social media op de hoogte houden! Volg ons dan ook zeker op Facebook en Instagram!