Blog

Do's voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Dit is hét feest voordat de bruid het ja-woord geeft aan haar aanstaande. Het einde van haar tijdperk als 'vrijgezel' moet natuurlijk goed gevierd worden! Bovendien kan de bruid even ontstressen van al die wedding preps. Wij geven de leukste tips voor allerlei soorten vrijgezellenfeesten. Dus vriendinnen van de bride-to-be, even goed opletten!  

 

Do's voor een ultieme bacheloretteparty 

  • Laat de bachelorette genieten van de voorpret en geef haar opdrachten vooraf. Heeft ze deze goed uitgevoerd? Dan krijg ze alvast een tip...
  • Matching outfits! Het moet natuurlijk wel duidelijk zijn dat jullie een brides squad zijn. Maak gemakkelijk zelf t-shirts zoals deze door middel van een basic t-shirt en transfer papier.

42a022946e6424933c092b08d6a31b4aFoto: Fetes de Fleurs

  • De bruid mag natuurlijk wel extra opvallen! Kijk bij de feestwinkel voor extra aankleding, zoals een bachelorette sjerp of sluier.
  • Geef de bride-to-be opdrachten op haar vrijgezellenfeest die ze aan het eind van de dag allemaal moet hebben afgestreept. Zoals: maak een selfie met je partner look-a-like, verzamel drie gouden tips voor de huwelijksnacht of stift van 10 mannen hun lippen en verzamel de kusjes op papier.


 De leukste activiteiten

Overdag actief of creatief en 's avonds feest. Een aantal tips:

 

1. Varen met een jacuzzi

Genieten in een jacuzzi met een drankje en lekkere hapjes terwijl je vaart door Rotterdam!
img-4055
Foto: Hot Tug Rotterdam

2. In de paal hangen

Zijn jullie sportief en houdt de bruid wel van een uitdaging? Doe een paaldans workshop! Niet alleen super grappig, maar ook erg gezond!

giphy

3.Creabea

Zijn jullie creatief? Maak zelf sieraden of versier slippers! Door heel Nederland worden verschillende workshops aangeboden waarmee je lekker creatief aan de slag kunt. Leuk als jullie deze ook dragen op de bruiloft!

4. Cocktailssss!

Houden jullie wel van een drankje? En dan in het bijzonder cocktails? Dan is een cocktail workshop écht wat voor jullie! Het leukste is natuurlijk het proeven van die overheerlijke drankjes...
photo-1486428263684-28ec9e4f2584-1

5. Herinneringen vastleggen

Laat jullie verwennen met een fotoshoot! Eerst de make-up in, jullie haar laten stijlen en vervolgens leuke en gekke foto's maken. Voordeel: jullie zien er alvast fantastisch uit voor de avond!

6. Healthy vrijgezellenfeest!?

Over het algemeen is een vrijgezellenfeest vaak ongezond: veel lekker eten en alcochol. Is de bride to be meer fan van gezond? Organiseer dan een weekend of dag waar jullie allemaal gezonde dingen doen, zoals sapjes en smoothies maken, bootcamp, lesje yoga en een healthy food workshop. Misschien nog een dagje wellness eraan vast?

e5307179b4e02967250685f5cdb961c8

Foto: Birds Party

6. De bruid het hemd van het lijf vragen...

Het is tijd om een hapje te eten. Als de bruid denkt dat ze hier even rust heeft, dan heeft ze het mis! Het is tijd voor een leuke quiz! Vraag, als organisator / vriendin van de bruid, een aantal vragen aan de husband to be. Stel deze vragen vervolgens aan de aanstaande bruid waar zij moet raden wat haar vriend geantwoord heeft. Vraag bijvoorbeeld naar zijn celebrity crush, lievelingseten en/of grootste irritatie van van zijn aanstaande vrouw. 

 7. PARTY TIME!

Kies voor een gezellige kroeg of een karaoke bar. Ga los op jullie favoriete nummers van vroeger of kies voor die over de top tranentrekkers. Dat wordt spierpijn van het lachen!
 giphy-2


Veel succes bij het organiseren van (en op) het vrijgezellenfeest!!

Terug naar blog

Laat een bericht achter