12 oktober 2020

De mooiste trouwjurken uit de 2021 collectie van Ladybird.

De 2021 collectie van Ladybird is vreselijk populair onder de Nederlandse bruiden en dat is niet voor niets, want we mogen natuurlijk best trots zijn op een trouwjurken merk van eigen bodem!

Een Ladybird trouwjurk is ook niet voor één type bruid, maar de collectie is enorm divers, waardoor we veel verschillende bruiden blij kunnen maken met een mooie trouwjurk van dit schitterende merk. Met een grote keuze aan bijzondere ruggen, doorzichtige tops, wijde trouwjurken in prinsessenstijlen, maar ook sexy en bohemian trouwjurken zitten in deze collectie.

In de volslanke collectie van Ladybird zitten trouwjurken voor bruiden die hun curves wil bedekken of bruiden die ze juist willen showen. Anno 2021 begrijpen de bruidsmodeontwerpers wat bruiden willen hebben, ook als ze een maatje meer hebben. Speciaal voor jullie hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste bruidsjurken uit de 2021 Ladybird collectie.

2021 collectie van Ladybird blog

Prinsessen trouwjurken

Was het altijd al je droom om je een prinses te voelen op je trouwdag? Met deze trouwjurken in prinsessen stijl komt die droom voor je uit.

2021 collectie van Ladybird- prinsessenjurk 1
2021 collectie van Ladybird- prinsessenjurk 2
prinsessenjurk 3

Ladybird trouwjurken met een bijzondere rug

Schitteren van voor en van achteren? Met deze trouwjurken met bijzondere rug ga jij stralen. In de 2021 collectie van Weddings zitten ongelooflijk veel trouwjurken met prachtige ruggen.

2021 collectie van Ladybird- bijzondere rug 1
2021 collectie van Ladybird- bijzondere rug 2
2021 collectie van Ladybird- bijzondere rug 3

Less is more trouwjurken

Een simpele trouwjurk wint aan populariteit, want niet elke bruid wil een trouwjurk met veel toeters en bellen. Soms is juist een eenvoudige trouwjurk gemaakt van een mooie stof met een prachtige pasvorm alles wat je nodig hebt.

2021 collectie van Ladybird- Less is more jurk 1
2021 collectie van Ladybird- Less is more jurk 2
 Less is more jurk 3

TROUWJURKEN IN KLASSIEKE STIJL

Met een klassieke en tijdloze stijl kun je niet verkeerd gaan op je trouwdag. Deze trouwjurken in klassieke stijl blijven ook over twintig jaar nog waanzinnig mooi.

2021 collectie van Ladybird- klassieke jurk 1
2021 collectie van Ladybird- klassieke jurk 2
klassieke jurk 3

sexy ladybird trouwjurken

Een sexy trouwjurk kan verschillende elementen hebben die de jurk verleidelijk maken. Denk aan een doorzichtige top kanten top, een trouwjurk met een sexy silhouet zoals een fit & flare of een mermaid of een trouwjurk met een diepe V-hals of een lage rug. Welk vleugje sexy je ook kiest, er zijn genoeg mogelijkheden.

2021 collectie van Ladybird- sexy jurk 1
2021 collectie van Ladybird- klassieke jurk 2
klassieke jurk 3

De 2021 collectie van Ladybird is nu verkrijgbaar en als premiumdealer hebben wij daarom de meeste trouwjurken uit deze collectie. Maak HIER een afspraak en kom al deze jurken passen in onze mooie winkel!