Blog

De mooiste trouwfoto ideëen voor jullie bruiloft

Nog even en dan is het zover, de dag waarop jij en je aanstaande het ‘ja’ woord aan elkaar geven. Die ene dag, waarop je de momenten die je beleefd voor altijd wil kunnen terugkijken. Het is dan ook belangrijk om van deze bijzondere dag prachtige foto's te hebben, waarvan jullie nog lang kunnen nagenieten. Gevalletje ’’Gelukkig hebben we de foto’s nog!’’ .

Maar wat willen jullie eigenlijk laten fotograferen op de trouwdag? Het is belangrijk om van tevoren je fotograaf een aantal momenten door te geven die belangrijk voor jullie zijn. Zo heeft hij of zij een leidraad om mee te werken en voorkom je teleurstellingen achteraf. Wij helpen jullie graag een handje met tien ideëen van foto's die zeker niet mogen ontbreken in jullie trouwalbum.

 

Idee 1.

Voordat jij je jurk aantrekt, hangt hij al een tijdje klaar. Laat dit fotograferen door jullie fotograaf, dit kan een mooi plaatje zijn voor later.

jurk

Foto via: Heritage

Idee 2.

Wanneer jij je prachtige jurk aan hebt, zullen er foto’s gemaakt worden van het complete plaatje. Vergeet niet de details van je jurk! Heb je steentjes, bloemetjes of andere mooie details? Laat dit in een mooie close up vastleggen. Deze kleine dingen zijn misschien wel de reden, waarom dit dé perfecte jurk voor jou is.

 detail2

 Foto via: Style me Pretty

Idee 3.

Elke bruid wil stralen op haar bruiloft en daarom wordt er flink uitgepakt betreft make-up. Het lijkt zo gewoon, maar laat de fotograaf jouw fotograferen terwijl je wordt opgemaakt. Ook dit levert prachtige plaatjes op.

makeup

 Foto via: It Girl Weddings

Idee 4.

Laat foto’s maken van het moment dat jij met je vader (of een ander belangrijk persoon in je leven) naar het altaar loopt. Hoe mooi is het dat jullie dit speciale moment later kunnen terugzien?

 altaar

Foto via: Colin Cowie Weddings

Idee 5.

Wanneer jij naar het altaar loopt staat je aanstaande met smart te wachten. De reactie van je aanstaande wanneer hij jou voor het eerst ziet is een prachtig moment om vast te leggen. Kijk jaren later nog eens terug naar de blik in zijn ogen.

 reactie

Foto via: Bridal Guide

Idee 6.

Één van de belangrijkste dingen van een bruiloft: de ringen! Laat jij deze brengen in een doosje? Op een kussentje? Hiervan kun je prachtige foto’s laten maken! De ringen die jullie voor altijd verbinden.

ringen2 

Foto via: Etsy

Idee 7.

‘’En dan mag u nu de bruid kussen!’’ Met deze uitspraak eindigd bijna elke ceremonie. Dit is toch ook wel één van de mooiste momenten van de dag! Vraag de fotograaf dit moment te fotograferen: succes verzekerd!

 kus

Foto via: Bridal Musings

Idee 8.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken in jullie fotoboek is jullie eerste dans! Dit intieme moment tussen familie en vrienden is een moment om nooit te vergeten.

 dans2

Foto via: Intimate Weddings

Idee 9.

Als er bruidskindjes aanwezig zijn, is dit een must-have voor jullie album! Deze kindjes zorgen voor de liefste oh en ach momenten en dus een goede reden voor mooie, creatieve en grappige foto’s.

 kinderen

Foto via: Style me Pretty

Idee 10.

Last but not least; jullie vertrek. Het moment dat de dag voorbij is en jij met de liefde van je leven vertrekt voor de huwelijksnacht. Dit kan met een auto, wandelend, per fiets, you name it! Het is al laat op de avond, maar vergeet deze foto niet te laten nemen om het album compleet te maken.

 leaving2

Foto via:  Heart Love Always

Het allerbelangrijkst is natuurlijk om te genieten van jullie dag! Jullie stralende gezichten zullen het album compleet maken. 

 

Terug naar blog

Laat een bericht achter