24 augustus 2020

De leukste huwelijksbedankjes voor jullie grote dag!

Zijn jij en je partner nog op zoek naar leuke huwelijksbedankjes voor de gasten? Het kan nog weleens lastig zijn om een origineel bedankje te bedenken, maar het het is zeker de moeite waard om hier eens goed over na te denken.De gasten maken immers deel uit van een van de meest bijzondere dagen uit jullie leven en een presentje is dan ook een mooie manier om de gasten te bedanken voor hun afwezigheid op jullie speciale dag.  Het huwelijksbedankje is daarnaast ook nog eens een mooie herinnering aan de bruiloft. Maar wat moet je dan geven vraag je jezelf misschien af? Maak je geen zorgen: wij hebben een aantal originele huwelijksbedankjes voor je op een rijtje gezet ter inspiratie. Enjoy!

een Flesje champagne

Huwelijksbedankjes zijn natuurlijk onmisbaar op jullie huwelijk! Het is als gast heel leuk om een aandenken te krijgen aan jullie mooie dag! En het fijnste is natuurlijk dat het iets is dat je ook daadwerkelijk kunt gebruiken. Met zo’n schattig flesje champagne zit je altijd goed en je kan ze super makkelijk zelf versieren! Zorg er wel nog even voor dat er ook alcoholvrije varianten zijn, want sommige gasten zullen misschien geen alcohol drinken.

Vetplantje als huwelijksbedankje

Kiezen jij en je partner voor milieubewuste bruiloft en willen jullie de gasten niet met lege handen naar huis laten gaan? Hoe leuk is het dan om een klein vetplantje cadeau te geven! Dit idee is super schattig en duurzaam tegelijkertijd!

Snoepjes of andere zoetigheid

We all love candy! Zeg nou eerlijk.. wie houdt er nou niet van snoepjes? Als je snoepjes of chocolade meegeeft als bedankje voor jullie gasten heb je gegarandeerd succes, zowel bij kinderen als volwassenen.

kater pakketje als huwelijksbedankje

Houden jullie van een feestje?? Dan is dit het ideale bedankje. Na een spectaculair bruiloftsfeest geef je je gasten een flesje Spa Blauw ‘Katerwater’ en een paracetamol mee. Jullie gasten beginnen de volgende dag met een frisse start en denk terug aan onvergetelijke bruiloft. Maak het katerwater persoonlijk door ze te personaliseren. Jullie naam, datum en een eventuele boodschap zorgen voor een uniek en origineel trouwbedankje. 

Een mooi gepersonaliseerd kaartje

Willen jullie de gasten een persoonlijk cadeautje meegeven? Maak dan een gepersonaliseerd kaartje voor hen. Maar welke tekst moet je hier op toevoegen? Uiteraard kunnen jullie hier helemaal zelf een invulling aan geven, maar een tekst zoals; ”Bedankt dat je er was”, is altijd goed!

Wil jij meer bruiloft inspiratie bekijken? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest Board. Ben jij nog opzoek naar een trouwjurk of andere bruidsaccessoires? Maak dan snel een afspraak in onze winkel. Onze stylistes gaan samen met jou en je crew graag op zoek naar de perfecte trouwjurk en bijpassende accessoires.