15 november 2019

De Katja Schuurman trouwjurk | Wij hebben de look a likes

Ook al is het al even geleden we krijgen nog steeds veel bruiden met de vraag dat ze een trouwjurk willen in de stijl van Katja Schuurman. Meestal dan wel net iets anders dus of zonder split of met een minder diepe V-hals en ga zo maar door. Geen probleem voor ons, want ons team denkt graag mee als het gaat om het vinden van je droomjurk.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️

A post shared by Fred van Leer (@fredvanleer) on

De trouwjurk van Katja Schuurman is ultiem sexy en we hebben allemaal kunnen meegenieten hoe ze haar trouwjurk uitzocht tijdens een aflevering van Say Yes to the Dress. Het was een mooi voorbeeld van hoe je als bruid moet blijven bij wat jij wilt, want jij moet de jurk op de dag zelf dragen. De mening van anderen is belangrijk, maar uiteindelijk is het jullie dag. Je zag dat de moeder van Katja uiteindelijk ook inzag dat dit de juiste jurk was voor haar dochter, ondanks het feit dat ze daar eerder nog een beetje over twijfelde. Hier kan je nog veel meer foto’s van de trouwjurk van Katja Schuurman bekijken.

Droom jij ook van een trouwjurk zoals Katja maar heb je niet het budget voor zo’n jurk? Laten we ons dan verder richten op de look-a-likes. Want of je het budget van Katja nou wel of niet hebt het moet voor elke bruid mogelijk zijn om in deze stijl een mooie jurk te vinden. We hebben er een aantal voor je uitgezocht. De één is net zo sexy als de trouwjurk van Katja en de ander is net iets meer bescheiden. Dit zijn de Weddings bruidsmode Katja Schuurman trouwjurk look-a-likes. Hope you like it!

Trouwjurk Pronovias bekijk hier
Trouwjurk Anna Sposa bekijk hier
Trouwjurk Martina Liana bekijk hier

Vergeet je favoriete jurken niet te pinnen! Wil jij ze komen passen en er net zo sexy uitzien als Katja op haar trouwdag? Maak dan nu een pasafspraak.