31 mei 2018

Dé bruidsmodetrends van 2019! ♡

Ben jij een toekomstige bruid en ga je trouwen in 2019? Dan ben je vast wel benieuwd wat de trends in de bruidsmode van 2019 zullen zijn. Misschien lijkt het op dit moment nog ver weg, maar het gaat sneller dan je denkt. Je maakt de keuze van de trouwjurk natuurlijk al enige tijd van te voren.

In 2019 zullen de bruidsmode trends weer erg verschillend zijn. De meest opmerkelijke trend die eraan gaat komen, zal de jurk zijn die Meghan Markle heeft gedragen op haar trouwdag met Prins Harry op 19 Mei 2018.

Andere opvallende trends in 2019 zijn bruidsjurken met t-shirt sleeves, trouwjurken met opvallende mouwen en bruidsjurken met een metallic look. Hieronder zie je een overzicht van alle aankomende trends voor 2019 in de bruidsmode op een rij.

De bruidsmodetrends voor 2019 Weddings Blog

Meghan Markle in haar prachtige trouwjurk van Givenchy


Trend 1: T-shirt sleeves

Bruidsjurken met een t-shirt top zullen in 2019 een ware trend zijn! Trouwjurken met korte mouwen, zullen jouw look een casual look geven, waarbij je er toch nog heel elegant bij loopt.

De bruidsmodetrends voor 2019 2 Weddings Blog

Blue by Enzoani keaton


Trend 2: Opvallende mouwen

Opvallende mouwen zoals hele lange sierlijke mouwen, doorzichtige mouwen of wijde mouwen, zal je zeker terug gaan zien voor het altaar in 2019. Lange mouwen kunnen je een hele elegante look geven door middel van doorzichtige lange mouwen die de plek van de sluier in zullen nemen of kunnen je een moderne look geven door strakke gladde mouwen.

De bruidsmodetrends voor 2019 3 Weddings Blog

Pronovias Drakar

Trend 3: Peek a Boo schouders

Trouwjurken met één schouderbandje op je schouder en ééntje die hangt word ook wel ‘peek-a-boo’ genoemd en in opkomst om een trend te worden in 2019.

De bruidsmodetrends voor 2019 4 Weddings Blog

Essense of Australia D2512


Trend 4: Doorzichtige tops

Afgelopen jaar heb je vast een zeker wel opgemerkt: bruidsjurken met een doorzichtige top. Vond jij dit nou echt een mooie look? Geen getreur, aankomend jaar blijft de doorzichtige top een ware trend!

De bruidsmodetrends voor 2019 5 Weddings Blog

Pronovias Dropal

Trend 5: Mikado

Mikado wordt vaak gezien als ouderwets of klassiek, maar dit is zeker niet waar. Ook Mikado is aankomend jaar erg populair om in naar het altaar te lopen!

De bruidsmodetrends voor 2019 6 Weddings Blog

Pronovias Delta

Trend 6: Nog lager uitgesneden V-halzen

Een lage V-hals was al populair in de bruidsmode, maar in 2019 zetten we er nog een schepje boven op en zullen de V-halzen nog dieper uitgesneden zijn en daardoor zal je er nóg sexier uitzien!

De bruidsmodetrends voor 2019 7 Weddings Blog

Olvi’s 1993


Trend 7: De metallic look

Bij de metallic look zijn de stoffen doorgeweven met metalen garen, om een glinsterend effect te creëren zonder gebruik te maken van pailletten. Dit is een goede manier om te schitteren op je grote dag, en een interessante trend voor in 2019.

De bruidsmodetrends voor 2019 8 Weddings Blog

Sottero Midgley Allen


Trend 8: Bruidsjurken met losse slepen

Bruidsjurken met een losse sleep, zijn erg handig om de show te stelen tijdens de ceremonie met je lange sleep, die je er in de avonduren tijdens je feest weer af kunt halen. Dit is ideaal en daarom zullen dit soort bruidsjurken populair zijn in 2019.

De bruidsmodetrends voor 2019 9 Weddings Blog

Modeca Estavana

En dan last maar not least! De laatste trend voor de bruidsmode in 2019…..

Trend 9: The fashion statement

Trouwen wordt steeds populairder en zo heeft iedere bruid haar eigen voorkeur in trouwjurken. Een bruidsjurk hoeft tegenwoordig ook niet meer klassiek te zijn en kan je het zo gek maken als dat jij zelf wilt. In 2019 gaan we een stapje verder en kan jij een bruidslook creëren die een echte fashion statement zult zijn! Op deze manier zal jij zeker opvallen op jouw grote dag.

De bruidsmodetrends voor 2019 10 Weddings Blog

Demetrios 799

Zou jij graag bovenstaande trouwjurken willen passen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en graag zien we je terug bij ons in de winkel! T