28 maart 2020

De beste YouTube tutorials voor je bruiloft van de fabulous Nikkie Tutorials

De laatste tijd is Nikki de Jager aka Nikkie Tutorials volop in het nieuws geweest. Een paar maanden geleden vertelde Nikki haar duizenden volgers op Instagram dat je transgender was. Ondanks haar angst werd haar “outcoming” gevierd door haar fans en haar populariteit nam nog verder toe en ze verscheen bij de Amerikaanse Talkshow van Ellen en werd ze gekozen als online presentator van het Songfestival. Geheel terecht want niet alleen is Nikki een talentvolle make-up artist, ook heeft ze een geheel eigen merk neergezet met haar tutorials en was ze een trendsetter in het maken van transformaties beginnend met een make-uploos gezicht.

Nikki is net als jullie een bride2be en ongetwijfeld zullen we in de voorbereiding voor haar bruiloft meer wedding tutorials kunnen zien op haar kanaal, maar voor jullie hebben we alvast de mooiste wedding looks in verschillende stijlen geselecteerd. Neem er de tijd voor om te oefenen en als het niet lukt dan schakel je natuurlijk gewoon een professional in, maar dan heb je wel vast een mooi voorbeeld van hoe je het ongeveer wilt hebben. Succes met oefenen!

Natural Glam

Wil jij een natuurlijke bruidslook met een nude lippenstift en natuurlijke kleuren dan is dit de tutorial voor jou.

All natural

Wil jij het echt zo natuurlijk mogelijk houden omdat je normaal ook niet veel make-up draagt dan is dit de perfecte tutorial voor jou. Door toch een mooie basis make-up te dragen zal je op foto’s mooier overkomen zonder dat het overdreven is.

Super Glam

Ben jij gek op make-up en op je trouwdag wil je echt uitpakken dan is dit de tutorial voor jou. Niets all natural, maar juist alles erop en eraan is de perfecte make-up styling voor jou.

Summer glam

Trouwen jullie in de zomer en wil jij verzekerd zijn van een speciale summer glow op je trouwdag? Deze look is perfect voor jou.

Heb je nog geen genoeg van deze tutorial bekijk dan alle tutorials op Nikki’s YouTube kanaal of volg ons Make-up board op Pinterest.