07 januari 2020

BRUIDSKAPSELS TER INSPIRATIE VOOR BRUIDEN MET HALFLANG HAAR

Te pluizig, te zwaar, te kort, te lang… Wij vrouwen hebben vaak van alles te klagen over ons haar, maar hoe moet dat nou op de bruiloft? Ook de lengte van het haar is vaak een zorg van bruiden. “Is mijn haar wel lang genoeg voor een mooi bruidskapsel?” Maak je maar geen zorgen, want in dit artikel lees je de talloze mogelijkheden voor bruidskapsels met halflang haar!

Halflang haar is perfect om op te steken. Het is minder zwaar dan lang haar, maar toch is er genoeg haar om bijvoorbeeld een losse vlecht of een mooie paardenstaart te maken. Daarnaast zijn er onwijs veel mooie technieken die een haarstyliste kan gebruiken zodat jij een prachtig bruidskapsel kunt dragen. De zware, stijve kapsels zijn niet meer zo van deze tijd. Luchtige, natuurlijk ogende opgestoken bruidskapsels, eventueel met een mooie haaraccessoire zijn momenteel razend populair.

Na het lezen van deze bridal hairstyle blog ben je weer helemaal up to date. Vergeet daarom niet om je favoriete stijlen te pinnen. Misschien heb jij nog niet eens je trouwjurk gevonden? Dan helpen we je daar natuurlijk eerst mee.

“bruidskapsel met knot”

Een bruidskapsel met een knot is hot en je kunt er ook nog eens eindeloos mee variëren!  Er zijn eindeloos veel varianten, zodat er altijd wel iets voor jou tussen zit! Ga je voor een lage elegante knot en met of zonder een opvallend sieraad in je haar?

“Bruidskapsel met vlecht”

Als je graag een gevlochten bruidskapsel wilt dan heb je geluk, want dat is op het moment enorm trendy en daarnaast creëer je een elegante look zonder dat je teveel speldjes hoeft te gebruiken.  Het hoeft namelijk allemaal niet zo netjes en mag gewoon wat losse plukjes hebben hier en daar.

“bruidskapsel met Los haar”

Hou jij meer van een “less is more” look? Misschien is het dan leuk om je haar los te dragen en er een leuke twist aan te geven. Dit kan bijvoorbeeld door een aantal plukken naar achter te spelden of door een subtiel haaraccessoire te dragen.

“bruidskapsel met paardestaart”

Een paardenstaart is helemaal leuk, Maar een gewone staart is misschien wat gewoontjes voor een bruidskapsel. Wij geven je een aantal gave voorbeelden met een staart en wie weet zit jouw perfecte bruidskapsel er wel tussen. 

“how it’s done”

Ben jij geïnspireerd maar wil je het eerst zelf uitproberen om te kijken wat bij je staat? In deze video zie je verschillende soorten opgestoken bruidskapsels die je makkelijk zelf kunt namaken.

Ben jij ook zo geïnspireerd geraakt door al die schitterende bruidskapsels? Shop dan nu de mooiste haaraccessoires online bij In White Shop. Als Weddings bruid krijg je met je loyalty members card 15% korting bij deze partner, via www.inwhiteshop.nl