13 november 2019

Bruidskapsel trends voor bruiden die trouwen in 2020

Elk jaar zijn er weer veel verschillende nieuwe bruidskapsel stijlen waar bruiden uit kunnen kiezen. In 2020 zien we dat glamour terug is en de rommelige stijlen iets minder populair zijn. Het mag allemaal weer een beetje meer gestyleerd en haarspelden zijn een must. We zetten voor jullie onze zes favoriete trends voor 2020 onder elkaar.

bruidskapsel trends 2020

Bruidskapsels met parels

Dit is leuk en eigenlijk zo makkelijk om te doen. Je kiest een bruidskapsel die het beste bij je past en bewerkt deze met pins met parels. Je kunt allerlei formaten bestellen en ook leuke patronen maken.

Foto via Pinterest

Half opgestoken bruidskapsel

Het half opgestoken bruidskapsel is terug! Een tijdje hebben we deze stijl minder gezien, maar in 2020 steken we gewoon ons haar weer half omhoog. Natuurlijk wel in combinatie van een mooie haarspeld of tiara.

Foto via Pinterest

Kleine vlechtjes in je bruidskapsel

De bohemain stijl was een tijdje voornamelijk een losse vlecht of een bloemenkrans, maar dit jaar zien we juist meerdere losse vlechtjes in bruidskapsels. Dit is zeker weten het bohemian bruidskapsel om te dragen in 2020.

Foto via Pinterest

Los haar met gestyleerde golven

Deze stijl komt rechstreeks uit Hollywood en sterren zoals Blake Lively dragen dit kapsel maar al te graag op de red carpet. Deze elegante gestyleerde golven gaan we nu ook dragen als bruidskapsel op onze trouwdag. Een perfecte keuze want wanneer heb je nu een betere kans om voor op en top glamour te gaan dan op je bruiloft?

Foto via Tania Marias

Vlecht met knot combo

Een vlecht met knot combo is ook één van de trends voor 2020. Het mooie aan deze stijl is dat het bijna bij elk bruidsstijl past. Het is namelijk tijdloos, maar tegelijkertijd ook modieus. Om het extra feestelijk te maken kun je een haarspeld toevoegen.

Foto via Fab Mood
Foto via Pinterest

Laag gevlochten bruidskapsels

De laatste stijl die we veel zien is het laag gevlochten bruidskapsel. Deze bestaat uit een losse vlecht die langs de onderkant van je nek loopt.

Ok, je bent weer helemaal up to date. Vergeet je niet om je favoriete stijlen te pinnen. Misschien heb jij nog niet eens je trouwjurk gevonden, dan helpen we je daar natuurlijk eerst mee.