23 maart 2020

Unieke bedankjes voor getuigen

De getuigen op jullie bruiloft zijn natuurlijk onmisbaar en daarbij ook nog eens erg dierbaar voor jullie. Ze maken jullie ‘’grote dag’’ compleet en om jullie dankbaarheid te tonen wil je ze dan ook maar al te graag in het zonnetje zetten. Deze blogpost onthult 6 unieke manieren om jullie getuigen te bedanken. Natuurlijk is een etentje als bedankje leuk, maar dat doen jullie normaal ook samen, deze manieren om jullie getuigen te bedanken zijn uniek en zullen ze dan ook niet snel vergeten.

1. gEEF JE GETUIGEN Een goed flesje wijn

Wie lust er nou geen flesje wijn? Na deze bijzondere dag gaan je getuigen ook een momentje nodig hebben om even lekker bij te komen onder het genot van een mooie fles wijn. Je kunt het etiquette van de wijnfles ook laten personaliseren zodat het cadeautje nog net even iets specialer wordt!

Die kun je hier bestellen

2. EEN (GEPERSONALISEERD) Sieraad

Een sieraad is voor eeuwig en daarmee ook de herinnering aan jullie bruiloft! Ook voor mannen kan dit een heel geschikt cadeau zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan een kralen of leren armbandje.

Deze kun je hier bestellen
Deze bestel je hier

3. Een DAGJE WEG, it’s a win-win

Een dagje weg cadeau geven is voor jou een win-win situatie. Je kunt namelijk na jullie bruiloft heerlijk napraten onder het genot van een High Tea, een dagje shoppen of misschien wel een leuke excursie doen. Hou er wel rekening mee dat je bruiloft voorbij is en dat het nu de beurt is aan je lieve getuigen om je bij te kletsen over alles wat gaande is in haar leven;)

4. gEEF je GETUIGEN EEN Overnachting (na de bruiloft)

Hoe fijn is het als jullie getuigen ook kunnen blijven slapen na jullie bruiloft? De volgende dag zouden jullie bijvoorbeeld met zijn allen lekker uitgebreid kunnen ontbijten om nog even na te genieten. Is de bruiloft dicht bij huis geef je getuigen dan een mooie overnachting in een luxe hotel of een bijzondere overnachting in een luxe boomhut in de weken na jullie bruiloft.

Glamping in deze boomhut boek hier

5. EEN Cadeaubon, gegarandeerd succes!

Met een cadeaukaart maak je toch iedereen blij? Jij weet natuurlijk precies van welke winkels jouw getuigen helemaal fan zijn! Hoe leuk om ze te verwennen met een cadeaukaart van deze shop. Gegarandeerd succes!

6. EEN cadeaupakket, wie wilt dat nou niet?

Je kunt als bedankjes voor getuigen ook een cadeaupakket geven. In dit cadeaupakket kan je persoonlijke cadeautjes toevoegen bijvoorbeeld; de lievelingschocolade, make-up, accessoires etc. Voor “the beste man” maak je natuurlijk een stoere variant van een cadeaupakket.

Deze kun je hier bestellen

Wil jij meer bruiloft inspiratie bekijken? Dat kan op ons Pinterest Board. Ben jij nog opzoek naar een trouwjurk of andere bruidsaccessoires? Maak dan snel een afspraak in onze winkel. Onze stylistes gaan samen met jou en je crew graag op zoek naar de perfecte trouwjurk en bijpassende accessoires.