06 april 2021

Alles wat je moet weten over je eerste pasafspraak!

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!♡ Er gaat vast een hele nieuwe wereld voor je open nadat je ten huwelijk bent gevraagd door de liefde van je leven. Je bent nu officieel een bride-to-be en je hebt een leuke periode voor je met dingen die je moet gaan regelen. Voor het grootste deel zijn dit zaken waar je weinig of niets vanaf weet, zoals ook het passen van trouwjurken. Als Weddings team weten we natuurlijk alles af van trouwjurken passen en daarom willen wij jou vast voorbereiden op je eerste pasafspraak! Heb jij na het lezen van deze blog ook zo’n zin gekregen om onze collectie te komen passen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom!

pasafspraak

1-Nodig twee mensen uit om met je mee te gaan

Je mag bij ons ook met meer mensen komen, maar op dit moment kan dat niet vanwege de Corona maatregelen. Toch zien we dat de meeste bruiden sowieso maar twee of drie mensen meenemen, want te veel meningen maakt het moeilijker om een keuze te maken. Neem de mensen mee, waarvan je weet dat ze eerlijk zijn over wat jou mooi staat en die gewoon de mooiste jurk voor jou willen vinden.

2-Wat je mee moet nemen

Alleen een goed humeur! Wij hebben torseletten (speciale lingerie voor onder de trouwjurk) en trouwschoenen voor jou in alle maten. Met je haar en make-up al een beetje gedaan, kun je een betere voorstelling maken van de trouwdag zelf.

3-Aan de slag met de adviseuse

De adviseuse helpt je twee uur lang met het passen van trouwjurken. Ze gaat eerst een gesprek met je aan, waarbij ze je van alles zal vragen over de trouwdag. Ze probeert zo goed mogelijk een idee te krijgen van jullie dag, zodat ze de perfecte jurk erbij kan vinden. Nu maken jullie een selectie uit de collectie en dan begint het leukste deel… Jij mag gaan passen!

4-Sta open voor alles

Probeer op de pasafspraak met een “open mind” te komen. Je kunt namelijk aangenaam verrast worden door jurken, waar je van tevoren nooit van had gedacht dat ze je mooi zouden staan. De uitkomst van je keuze kan soms erg verassend zijn!

5-Trouwen op korte termijn

Gaan jullie trouwen op korte termijn, wees dan niet gevreesd. Wij hebben een prachtige collectie trouwjurken die op korte termijn geleverd kunnen worden en we hebben ook jurken die het hele jaar door op voorraad zijn. We proberen altijd een oplossing te vinden zodat jij kunt trouwen in de jurk van je dromen.

De eerste dingen over het passen van trouwjurken weet je nu. Bekijk snel alle mooie jurken op onze website en maak een pasafspraak, zodat onze adviseuses je kunnen helpen bij het vinden van jouw droomjurk. Maak HIER een afspraak en kom langs in onze mooie winkel!