Afspraak maken
Blog overzicht

20 sexy trouwjurken die je bruidegom zelf zou uitkiezen voor jou

Natuurlijk wil je als bruid dat iedereen de jurk prachtig vindt, maar degene van wie je het meeste hoopt dat hij gek is op je bruidsjurkkeuze is de bruidegom. Daar is niet veel voor nodig, want hij is al gek op jou en in welke jurk je verschijnt op jullie trouwdag kan hem waarschijnlijk niet eens zoveel schelen, zolang jij er maar bent. Maar als een bruidegom dan toch de jurk zou mogen kiezen dan koos negen van de tien gommen toch echt voor een sexy trouwjurk. We bedoelen sexy en niet cheap of ordinair, maar gewoon met een vleugje ‘za za zoo’.

Een sexy trouwjurk kan verschillende elementen hebben die de jurk verleidelijk maken. Denk aan een trouwjurk met een lage rug, een trouwjurk met een sexy silhouet zoals een fit & flare of een mermaid, een trouwjurk met een doorzichtige kanten top, een diepe V-hals of ook gaaf een trouwjurk met een split. Welk vleugje sexy je ook kiest, er zijn genoeg mogelijkheden.

In de collectie van Weddings bruidsmode hebben we genoeg sexy en verleidelijke trouwjurken. We merken dat steeds meer bruiden modebewust zijn en de traditionele A-lijn trouwjurk niet altijd meer de standaard keus is waar bruiden voor kiezen. Trouwen mag sexy zijn! Om je op weg te helpen hebben we 20 van onze meest sexy trouwjurken uit de collectie geselecteerd. Vergeet niet om je favorieten te pinnen op je Pinterest board.

Sexy trouwjurken Weddings Blog
Sexy trouwjurken 2 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 3 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 4 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 5 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 6 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 7 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 8 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 9 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 9 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 10 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 11 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 12 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 12 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 13 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 14 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 15 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 16 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 17 Weddings Blog
Sexy trouwjurken 18 Weddings Blog

Ben jij op zoek naar een sexy bruidsjurk voor je trouwdag bekijk dan hier de collectie sexy trouwjurken op onze website en maak een pasafspraak.