23 december 2019

15 keer een bruidskapsel kort haar die super romantisch zijn

Bruidskapsels bestaan voor alle typen haar. We hebben eerder al blogpostjes geschreven over verschilende bruidskapsels voor lang haar, maar vandaag vonden we het leuk om het te hebben over het bruidskapsel voor kort haar.

Veel bruiden denken wat kan ik eigenlijk met mijn haar doen zo kort, maar het zal je verbazen hoeveel leuke en romantische korte bruidskapsels we hebben kunnen vinden, zelfs met sluier erbij! Een mooie haaraccessoire maakt je bruidskapsel compleet ook met kort haar.

Dus maak je geen zorgen en je hoeft je haar ook niet te laten groeien, want wij hebben de inspiratie die jij nodig hebt gevonden.

Bruidskapsel kort haar met bloemen

Bloemen zijn de afgelopen jaren zeker in de top 3 terechtgekomen van populaire bruidsaccessoires voor bruidskapsels. Ook bij korte bruidskapsels zijn deze perfect in je haar te dragen. Je kunt kiezen uit een bloemenkrans voor een bohobruiloft, of één of enkele losse bloemen in je haar wanneer je een meer klassieke look wil.

bruidskapsel kort haar met bloemen
Bron via Pinterest
Bron via Brigitte

Korte bruidskapsels met diadeem of haarband

Een diadeem is de perfecte accessoire voor een kort bruidskapsel. Dit omdat je hier absoluut geen lang haar voor nodig hebt. Je kunt een diadeem of haarband daarom prima dragen in een kort bruidskapel. Het staat ook nog eens super cute met een Pixie cut of een korte bob en er bestaan zoveel verschillende stijlen om uit te kiezen. Super leuk!

bruidskapsel kort haar met diadeem
Bron via Pinterest
Bron via Pinterest

Kort bruidskapsel met speldjes

Een kort bruidskapsels met speldjes staat super chique. Je kunt je haar aan één kant naar achteren spelden met één of meerdere speldjes. Omdat je wel iets van haar moet hebben om de speldjes in te steken is deze stijl perfect bij een korte bob. Ook populair is een ingevlochten vlechtje aan één zijde en hier speldjes of curlies in steken.

bruidskapsel kort haarmet speldjes
Bron via Glaminati
Bron via Lilla Rose

Bruidskapsels kort met sluier

Het laatste korte bruidskapsel is natuurlijk die met een sluier. Veel bruiden zien de sluier als het item dat je bruidslook compleet maakt. Bruiden met kort haar verwachten vaak niet dat ze een sluier kunnen dragen, maar natuurlijk kan dat wel! Je kunt een Matilla sluier (Spaanse sluier) los over je hoofd dragen, maar je hebt ook sluier die aan een haarbandje bevestigd zijn, of je kunt kiezen uit een kleine gezichtsluier. Je hebt echt niet heel veel haar nodig om een kammetje mee vast te zetten op je hoofd, dus met enige lengte hebt je evenveel keus als bruiden met lang haar. Vraag de adviseuse om advies die helpt graag verder.

Bron via Pinterest
bruidskapsel kort haar
Bron via Pinterest