Het leukste pré wedding event voor jullie trouwdag!

Weddingday Sensation

Zorg ervoor dat jullie zaterdag 16 februari bij de Viersprong in 's-Gravenzande zijn. Op deze party kunnen jullie met je vrienden genieten van een spectaculair programma. De leukste wedding professionals uit de trouwbranche zijn aanwezig om jullie te inspireren en begeleiden bij de belangrijkste dag uit jullie leven, jullie trouwdag! Geniet van muziek van de DJ’s van SKYFLY. We sluiten de avond af met de prijsuitreiking waarbij jullie kans maken op één van onze spectaculaire prijzen!

Wat gaan jullie meemaken?

De meeste bruidsparen komen aan de inspiratie voor hun trouwdag door het bezoeken van trouwbeurzen, door trouwblogs en Pinterest uit te spitten en door consulten aan te vragen bij weddingplanners. Hier willen we als samenwerkende trouwleveranciers een levendige ervaring aan toevoegen door middel van een uniek feest waarbij het bruidspaar  Tijdens het bezoek aan Weddingday Sensation zien jullie de leveranciers aan het werk en kunnen jullie zien wat deze leverancier voor jullie kan betekenen. Je kunt echt een gevoel krijgen van hoe jullie trouwdag en het feest eruit kunnen gaan zien. Kortom je doet inspiratie op en deelt samen met je vrienden de voorpret van het organiseren van jullie bruiloft!

Win mooie prijzen

Om het nog leuker te maken stelt elke partner van Weddingday Sensation een prachtige prijs beschikbaar. Weddings geeft een waardecheque weg ter waarde van €1250,-! Wil jij kans maken op deze prijs vraag dan nu je code aan voor je gratis entree bewijs!

Meld je aan!

Jullie kunnen je aanmelden via de website van Weddingday Sensation met de aanmeldcode:
WED2019!

sfeerbeelden-1

foto-2

 

Bewaren

Bewaren