Steun Kika en sponsor onze actie

Etienne & Ton rennen de Marathon van Rotterdam in Trouwkleding!

In trouwkleding over de finish voor KiKa


42,2 Kilometer hardlopen in een trouwjurk en trouwkostuum, zo rennen Etienne Hollaar en Ton Legerstee de Marathon van Rotterdam komende zondag 7 april. Een ludieke actie van Weddings Bruidsmode aan de Goudsesingel in Rotterdam om aandacht te vragen voor Stichting Kinder Kankervrij (KiKa) en met een sponsoractie te steunen.


Tim van der Velden, eigenaar van Weddings Rotterdam: ”In onze winkel genieten wij mee met de voorbereidingen een van de mooiste dagen van het leven van veel mensen, die de toekomst liefdevol en zonnig tegemoet gaan. Die toekomst wensen wij voor iedereen. Het werk van Kika is onontbeerlijk in de strijd tegen kinderkanker en wij willen hen daar graag in steunen met onze actie tijdens de Marathon van Rotterdam op 7 april. Onze Etienne en Ton zijn moeilijk te missen in hun prachtige trouwkleding. We vragen iedereen hun nog extra te supporten langs de kant of via online acties.”

 

Voor deze ludieke actie heeft Etienne in februari een passessie gehad bij Weddings, om een trouwjurk te kiezen. De trouwjurk is een zogenaamde A-lijn van het merk Ladybird met kanten, bewerkte applicaties. De jurk is door de coupeuses aangepast aan het lichaam van Etienne. Volgens Etienne moet het hem in deze jurk zeker gaan lukken: “Eigenlijk best comfortabel. Ik denk dat menig vrouw op haar trouwdag ook heel wat meters moet maken, dus dan moet de trouwjurk natuurlijk lekker zitten.”
Ton heeft voor deze actie een trouwkostuum van bruidswinkel Honeymoon shop in Rotterdam gekregen.Voor meer informatie en grote foto’s kunt u contact opnemen met Stephanie Hopmans, hoofd Marketing van Weddings Rotterdam. Goudsesingel 440-444, 3011 KN, Rotterdam. E-mailadres: stephanie@weddings.nl. Telefoonnummer: 06 30 70 03 56

Over KiKa

Kika doet onderzoek naar kinderkanker, wat doodsoorzaak nummer 1 is door ziekte onder kinderen. De doelstelling is om het genezingsaantal te laten stijgen van 75% naar 95%. Kika streeft naar meer genezing, minder pijn tijdens behandelingen en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Want ieder kind verdient een onbezorgde jeugd! 

header-fb-kika-2